momsboys Asya_Batur ben ilk asımı 22. haftamda olsum 26 da bidaha cagırdılar gittim ası yokmuş ellerinde 29 haftalık oldum 2. doz nasıl olacak anlamadım
bebeklerim2 Asya_Batur daha önce tetenoz aşısı olmuşmuydunuz ben mesela ilk hamileliğimde olduğun için doktor ikincide yaptırmaya gerek yok o aşı seni 10 sene koruyor dedi
Derya Meless bana 19-20-21 olur ben ararım ama sen kendini takip et dedi çünkü benimki 2 hafta geriden geliyordu ama ben yine de 19 bitirip 20 ye girince gidicem
Asya_Batur Pamugunannesi1 amin canım inşallah bütün anne adaylarımız evlatlarını sağlıkla kucaklarına alsın Allahın izniyle inşAllah🤲🏽🌸
Buket1906 Asya_Batur canım bizim hemşire de söylemedi zorunlu olmadığı içinmiş ben dedim ki niye hiç arayıp sormuyorsunuz dedim senim gidip haftanın söyleyip öyle vurulan gerekiyor 2.doz da 4 hafta sonra vuruluyor
archmom Asya_Batur sağlık ocagına gidip 20. Haftam dersen direk yaparlar canım . Covid asıları ile o kadar mesgullerki maalesef bunları atlıyorlar😑
esra556141 Asya_Batur sağlık ocağında yapiliyo zaten doktorunuzla ilgisi yok arayip kendinizi hatirlatin beni 21 de çağırdılar illa 20 de olması gerekmiyormuş ellerindeki aşı durumuna bağlı birazda