Asya_Batur Hanımlar doktorum bana hiç tetanozdan bahsetmediler aile hekimin de kendi doktorum da doktoruma söylemelimiyim bunu
Pamugunannesi1 Asya_Batur Sağlık ocağında takibin yapılıyor mu canım arayıp ya da gidip sorabilirsin oradaki ebeye
Hazalmsr Asya_Batur aynen söyle sor doktoruna banada iki doz yaptılar birincisi 24 haftalıkken ikincisi 1 ay sonra oldu sen hatırlat doktoruna o yönlendirir
Portakalgeliyor Asya_Batur 18+5 te gitmem gerekiyordu ben dün oldum 21. Hafta bitti :) aramıyorsunuz dedim bilgi vs yok takip yok siz takip ediceksiniz dedi 😂
Pamugunannesi1 Asya_Batur Bence geciktirme eğer 20 haftanda bugün ara sor yarın gel der belki geciktirmemek açısından
Asya_Batur Pamugunannesi1 hafta sonları aile hekimi kapalı oluyor bu pazartesi de acil serklaj olucam şaşırdım🥺 napıcağımı
Derya Meless bana 19-20-21 olur ben ararım ama sen kendini takip et dedi çünkü benimki 2 hafta geriden geliyordu ama ben yine de 19 bitirip 20 ye girince gidicem
Pamugunannesi1 Asya_Batur Ay evet bugün cumartesi 🤦🏻♀️ Bir dahaki haftaya sorarsın o zaman canım ama seni bilgilendirmemeleri hata ilaç yazdırmaya gittim bana 20 haftanda gelirsin dediler biz seni ararız dediler sizin sağlık ocağı neden böyle yapar ki 🤷🏻♀️
Pamugunannesi1 Asya_Batur Evet var bir sorumsuzluk onlar ihmal etti siz etmeyin gene kadın doğumcunuza sorarsınız beni aşı için çağırmadılar geç kaldım mı yaptırayım mı diye o size bişey söyler sağlıkla kucağınıza al evladını canım ❤️
Asya_Batur Pamugunannesi1 amin canım inşallah bütün anne adaylarımız evlatlarını sağlıkla kucaklarına alsın Allahın izniyle inşAllah🤲🏽🌸