FeriDEniz Mhrbnmhmt dördüncü aydan itibaren düzelir. Vücudunuz uyum sağlar hormon değişikliklerine. Benim öyle olmuştu. 😊
Prensesininannesi Mhrbnmhmt Neyse en azından hamilelikten sonra geçicekmiş böyle teselli edelim kendimizi ☺️
KezibanUan Mhrbnmhmt hiç canını sıkma doğumdan sonra hemen geçiyo canım bebişin güzelliğini alıyodur 😇 anne olcaksın hep onu düşün moralinin bozulmasıda çok normal bi an önce geçer İnşallah
Mosimosi Minik minik sivilce doldu yüzümün her yeri. Doğumdan hemen sonra geçmişti ama birkaç gün sonra tekrar geri geldiler. Ne yapabiliriz bu konuda 😔
Hafizebdk Snur94 kasıntı oldu mu peki çıkmadan önce? Ay benim deli gibi kasiniyordu incecik bir şey emin de olamiyorum 🙄🙄
Snur94 Hafizebdk hiç farketmedim çok yoğun bişey olmadı sanırım yoksa farkederdim benim kararmalarda var birde
Tirtisin-annesi Arkadaşlar yazılanları okudu benimde yüzümde hic sivilce yokken bir anda sürekli çıkmaya başladı hergun bir iki tane çıkıyordu. Dün doktora gittim enfeksiyon hastalıklarına kan verdim. Ordaki doktor bana yüzüme ne kullandığımı sordu sadece güneş kremi dedim. Kullandığın güneş kreminin içeriğini biliyormusun hamilesin ve yüzüne sürdüğüm herşeyi vücudun emer ve bebeğine geçer dedi. Ordan çıktım kadın doğum doktoruna gittim hemen aklıma miş düştü. Oda bana hamileler icin özel üretilen kremler var dedi güneş kremide aynı şekilde o segmentte olan kremleri kullan dedi Roc kullanıyorum dedim o kremi bilemicem hamile segmentinde mi dedi ki icinde paraben free bi krem. Kısacası yüzünüze oyle herşeyi kullanmayın bana doktor bacrobem krem verdi onu kullan dedi. Herşey tırtıllarımız icin :)
Mirvee @Mrvdgclk benımde öyleydı cıldım bıanda güzellestı herkes fark etmıstıkı oğlun olcak dıyolardı sonra bıanda bozuldu sonuc kızım olucak 👧🏻