Prensesininannesi Mhrbnmhmt Ben felaket ergenlik döneminde bu kadar çok sivilcelenmedim 😔 ben kendim ce gül suyuyle temizliyorum ama çare değil yinede
Prensesininannesi Mhrbnmhmt Neyse en azından hamilelikten sonra geçicekmiş böyle teselli edelim kendimizi ☺️
Ciara93 Mhrbnmhmt sivilce değil de küçük küçük yağ bezelerim ve çillerim oldu baya bir esmerim yine de çiller belli oluyor aynaya bakmak istemiyorum resmen
Minnakkkk Mhrbnmhmt benım arkadasım üyeydi ondan almıştım ben ama gittigidıyorda falan var dıye bılıyorum ya da cevrenızde vardır mutlaka lr satan
Mhrbnmhmt Minnakkkk ilk defa siz söyleyşnce araştırdım bende instagram hesabı falan varsa arkadaşınızın alabilir miyim sakıncası yoksa
Duamm Mhrbnmhmt ismi yabancı cnm direk yazılışını yazaym sana (WHITE & BRİGHT ) beyaz uzun kırem şeklinde kutusu 30 liradan 15 düsmüştü karta özel umarm bulabilirsin
Lisa Benim de ergenlikte bile sivilce çıkarmamış biri olarak hamile olduğumu öğrendiğimden beri sırtım göğsüm akne oldu ve aynaya bakmak istemiyorum omuzlarımda aynı durumda ne yapıcam bilmiyorum 🤷♀️ tek avuntum Doğumdan sonra geçebilir olması . Korkudan krem tarzı şeylerde kullanamıyorum 5. Ayın içindeyim daha yolumda baya uzun 😓
Minnakkkk Mhrbnmhmt yok canım o sadece kendıne almak ıcın üye olup satış yapmıştı ama gıttıgıdyorda var bende sıze yazdıktan sonra baktım var mı dıye 🙂 yüz bakımı ıcın etkılı bı ürün
FeriDEniz Mhrbnmhmt hamileliğinizin ilk dönemlerinde misiniz? İlk üç dört ay bende de çıkmıştı hormonların etkisiyle. Sonradan düzeldi.
SevilaySemerci @Mhrbnmhm benim hamile kalmadan önce ne yüzümde ne sırtımda bir tane bile sivilcem yoktu ve biranda pörtledi.sırtım bagrım boynum çok sivilce çıktı ve izli izli geçenlerde iz bırakarak geçiyor.yüzümde de var ama Allahtan çok deil.denize gidince geçecegini umuyorum.inş geçer
AyeNurYank 7buçuk aydır sivilcenin çıkmadığı bi yerim yok 🙇🏻♀️ Normalde hiç sivilcesi çıkmayan insanım gören sana ne oldu diyor cildiyeye de gidiyorum bana bi solüsyon hazırladı geceleri onu kullanıyorum fakat bana iyi gelen şey soğuk havalar sıcaktan ve terden sivilce sayım artıyor. Doğumdan sonra da emzirme döneminde yine bişey yapamayız sesi doktorum sonrasında gerekli şeyi yaparız dedi. Dua ediyorum Doğumdan sonra geçmesi için 🙇🏻♀️ Onun haricinde kükürt sabunu kullanıyorum doktor tavsiyesiyle hem kaşıntımı hem de kızarıklığı alıyor 👌🏻
Snur94 Mhrbnmhmt 🙋🏻♀️Hiç bişey yaptırmadım çünkü nemlendirici bile sürdükçe daha beter oldu sadece güneş koruyucu kullanıyorum Doktorum da ebemde Doğumdan sonra geçecek dediler Doğumdan sonra geçmezse gidecegim
ilknur53 Mhrbnmhmt valla canm sivikce icin bir sey vermiyorlar bana vrmediler bn sudocremi kullandim o iyi geldi bana
Hafizebdk Snur94 kasıntı oldu mu peki çıkmadan önce? Ay benim deli gibi kasiniyordu incecik bir şey emin de olamiyorum 🙄🙄
Mrvdgclk Kızlar genelde şey derler hamile kaldıktan itibaren cilt bozulursa kız, güzelleşirse erkek. Benim hamile kalmadan önce sürekli sivilcem çıkardı, hamile kaldıktan sonra cildim o kadar güzelleşti ki daha yeni olmasına rağmen
Hazal89 Kızlar benimde sivilce bir yana dudaklarının ve burnumun kenarlarında beyazlıklar oluştu hafif hafif açıyor soyuluyor😞 nemlendirsem bile o bölgeler sanki egzama gibi kırmızı oluyor nu sefer herkes noldu yüzüne diyor😞