ebruakyuz22 dlnyny yaa ben pazartesiye randevu aldım kestiricem artık napayım gebelik psikolojisi zaten kendimi berbat hissediyorum doğuma güzel gireyim 😂
Nil3535 Saçmalık daha dün kestirdim, saçma sapan tıp ile bilim ile alakası olmayan seylere inanmayın zaten cahil kimseler soylüyor bunları… ben saç boyatmaya karsıyım bu arada kimyasal sonuçta… Ama kestirme muhabbeti gerçekten saçma ve gülünç.
ebruakyuz22 Nil3535 bende boyama konusunda kararsızım ama salı doğuma girebilirim bebeğim çok aşağıdaymış ve aşırı beyazım var 24 yaşımda daha insanda Bi deliriyor 😊 doğumdan sonrada en az 2 ay uğraşamam herhalde saç başla o yüzden boyatıcam elimde olmadan
Mom027262 ebruakyuz22 Hurafe onlar.Kıl,tüy ile bağladıkları şeye bak.Herkes son zamanında boyatıyor .Hem kendinizi iyi hissederek doğum yapın bu çok önemli .Moralinizi yüksek tutun.
ebruakyuz22 Mom027262 öyle yapıcam inşallah çünkü 3. Sezeryan um ve riskin çok korkuyorum bari kaporta düzgün olsunda motive olayım azıcık 😂
Bankacianne48 ebruakyuz22 o zaman tırnak kesmeye de karissinlar ne alaka ya batıl seyler onlar takılma sen. Boya konusunda kimyasal kokusu alacağın icin bisey diyemem cnm benim fikrim bu
Tdof26 ebruakyuz22 valla banada söylüyolar ama hiç duymuyorum sende duyma Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz. Bende yarın kestirip boyatacağım Allah’a emanetiz 🤷🏻♀️