MihrbnGrbz3 Buseninannesi_21 anladım canım bende öyle 12 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince
denizkizi45 MihrbnGrbz3 36+6 haftadayim yürümek bile istemiyorum 🙄 çok kilo aldım şiştim doğuma 10 gün kaldı🙈
Gokcelii MihrbnGrbz3 27+5 im hala yatağa koltuğa hoplaya zıplaya oturup kalkıyorum eşim hamilesin dikkat et diyo karnımda normal hamile gibi hissetmiyorum kendimi 😂
Krizantem_ MihrbnGrbz3 31+1 im henüz zorlanmıyorum. Inşallah da zorlanmam. Hatta dünde lavabodan çıktıktan sonra eşim de sordu😂
Merinosunannesii MihrbnGrbz3 36+4 oturduğum yerden kalkamıyorum bile çorabımı ayakkabımı aşırı zor giyiyorum yatağa yatarken bile soluk soluğa kalıyorum ayak tabanlarım davul oldu
Nzlykp Zynp_H 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ sağlıkla kucağımıza alalım da bu günler geçici diye teselli edelim kendimizi ❤
Buketkucuk MihrbnGrbz3 ben 36.haftalığım daha yeni ağırlaştım, hareketsiz mi bir yaşantınız var? Bol bol hareket etmeye çalışın ileriki haftalarda çok zorlanırsınız😬
MihrbnGrbz3 Buketkucuk canım hep evdeyim ev işleri falan bide markete gidiyorum bu kadar yani bi koşuşturmam yok ilk gebeliğim bide Başka çocuğumda yok ilgilenicek yorulucak bişeyim yok hareketsiz kaldım sanırım🤷♀️🤷♀️
Buketkucuk MihrbnGrbz3 bende öyleydim sadece ev işi market alışverişi ancak hareket edebiliyordum ama evde mümkün olduğunca hareket etmeye çalıştım bir hafta önce annem geldi ancak hergün yürüyüşe falan çıkmaya başladık 36 haftalığım