MihrbnGrbz3 Kızlar 27.haftamdayım çok ağırlaştım kalkarken otururken lavaboda falan eğil kalk çok zorlanıyorum Sizde de oluyor mu acaba normal mi ?
Nurssss MihrbnGrbz3 23 haftalığım başladı koltuktan tek seferde kalkamıyorum kilom falanda yok fazla bende anlamadım baya erken basladı😑
Gulsurmeli MihrbnGrbz3 28+4 aşırı uyku hali ve evet yerimden kalkmak istemiyorum sürekli yatıp uyumak istiyorum 🤭
Zynp_H MihrbnGrbz3 26+6 bugün köşe bucak tek başıma evi temizledim üstüne yemek çay ve hala ayaktayım ve 3 gündür sıfır uyku hiç uyuyamıyorum…
MihrbnGrbz3 Zynp_H canım peki ağırlaşma yokmu sende hiç Bende evimin işlerini yapıyorum ama çok yorgun oluyorum gün sonunda Uyku problemide geceleri var bende
Nzlykp Zynp_H bende 26+6 günlük hamileyim aynıyız 😊 bende çok zorlanıyorum agirlastim uyumakta zorlanıyorum karnımdan dolayı Allah yardımcımız olsun valla
Buseninannesi_21 MihrbnGrbz3 ev süpürürken oluyo genelde biraz eğiliyorum ister istemez çok da kilo aldım ondan da olabilir.
MihrbnGrbz3 Buseninannesi_21 kaç kilo aldınız Bende çok ağırlaştım yoruluyorum evi süpürürken falan😐😑
Buseninannesi_21 MihrbnGrbz3 11 12 aldim malesef doktor dikkat et diyor ama dikkat etmeye calisiyorum. 😕
Buseclkl MihrbnGrbz3 Benimde öyle bi dönemim oldu magnezyum eksikliği canım doktor ilaç verdi kullanıyorum şuan 30+5 daha rahatım çok kötü oluyodum oturup kalkarken dönerken falan doktoruna danış bence
Yumurcakk MihrbnGrbz3 bende 26 haftama girdim cok ağırlaştım ya kilom 74-75 oldu 61 dim yoruldum ki dahada var😑
MihrbnGrbz3 Buseninannesi_21 anladım canım bende öyle 12 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince