Mavilotta Attbianne dediğin ters mantık. Bebekler için anne göğsü hiç cazip gelmiyor ki biberon farklı olunca anneyi hiç istemiyor genelde 🤔 sende Avent meme reddi mi yaptı?
Attbianne Mavilotta anne göğsü niye cazip gelmesin doğru tutulmuş bebek dogru emzirme pozisyonunda bebek annesini tercih eder hızlı akan biberonu da kesfederse biberonu tercih edebilir her bebekte annesinin memesinden tiksinmiyor
Mavilotta Attbianne tiksinmek gibi demedim ama farklı şeyler kullanıldığında hep meme reddi riski yaşıyoruz. Senin dediğin gibi olsaydı anne göğsüne benzeyen değil de benzemeyen ürünler tercih edilir, özendirilirdi. 🤔
minikkusum-2021 Ebruytgn ay evet bir de bu sorun var. Küçük ml yetersiz kalır mı? Cam alırda çocuk buna alışırsa büyüdükçe artık kendi tutup içmek ister ağır gelir mi ya da kaldırıp atıp kırar mı? Plastik olanı temizlemek için kaynatsak yamulur yumulur mu kafamda sorular ah 😄😄
Attbianne Mavilotta ozendirilenlere takılmayın biberon şirketi satışı devam ettirecek şeye ozendirir ayrıca ben kendi tecrübemi aktardim bu benim yaşadığım bişey yalancı çıkarmaya çalışma şeklini anlamadım?
Mavilotta Attbianne yalancı çıkarmakla ne ilgisi var. Kötü birşey söylemedim ters birşey de söylemedim. İnsani bir şekilde bir konuyu tartışıyoruz burda herkesin yaptığı gibi. Tartışmak illa kavga etmek değildir, zıt fikirleri paylaşıp değerlendirmektir değil mi? Neyse, birşey söylemedim farzet.
Baloncuk41 Lansinoh alıcam cunku cadı ablası ne emzik ne biberon hepsini öğürdü ama biraz buyuyunce kuzeninde lansinoh vardi onu sevdi bende onu alıcam o yüzden her bebek bir olmaz ama anne memesine benziyoya alır gibi geliyo emzik isini napıcaz bilemiyorum tabi 🤷🏻♀️
Attbianne Mavilotta siz tartismiyorsunuz yalnız benim soylediklerimi öyle olmaz böyle olmaz diye diretiyorsunuz kendi tecrubem kendi fikrim laboratuvar araştırması değil kendi tecrubem yani herşey kendi bildiklerinizden ibaret değil iyi gunler.
mommy_bee Cok araştırdım video izledim ben avent yerine tommie tippee aldım. Dr brows ve medela da öneriliyor ama pahalı. Onlari hemen almak istemedim.
Mavilotta Attbianne hayır sadece bakış açını anlamaya çalıştım tepki göstermene gerek yoktu. Söylediklerimi ters, yanlış algıladın. Neyse kusura bakma.
Gamzeakd cileklidondurma aynen bende antikolik modemi aldım tommie tipienin . Oğlumda avent kullandım gazı çok oldu. Lansinoh sağma makinesi birde ilk kullanım için kaşık biberon aldım
cileklidondurma Gamzeakd Antikolik olarak dr browndan sonra en iyisi dediler hep çok araştırdım inşallah gaz falanda yapmaz
Bernie Philips avent antikolik biberonu aldim,bebek reflu olsun olmasin cok faydali,zaten sut gaz yapiyor,bide biberonda kalan havayida yutmasin diye oyle tercih ettim,bi arastirablrsnz :)