Deletedmom23234 Ceylan96 Gelir annesiii belki yarın gelir belki 5 dakika sonra canları ne zaman istiyorsa o zaman geliyorlar🥰
Smyydmr Ceylan96 bnmde hiç gelcek gibi değildi gece aniden sancı ve su geldi sabah 11 de doğdu. 39+4 de normal doğum oldu. Ama bir gün önceden hiç belirtim yoktu. Nasip belli olmaz.
Selver90 Ben oglumu 40+6da dogurdum 41de yatisim vardi suni sanci vericeklerdi oglum bakti gordu illaki alicaklar bari ben rizamla cikayim dedi😂
Selver90 Ceylan96 aynen canim sıkıntı etme bir sekilde gelecek nasilsa sen o gelmeden bol bol dinlen,uyu,kitap oku ,dua etAllah saglikla kavusmayi nasip etsin stres yapma kendine
1DenizKizii 38+6 dan selamlar 🤰🏼 kücük adamım da benimle oyun oynuyor sancılar bır var bır yok 🤷🏼♀️😁
1DenizKizii Ceylan96 ben henüz girmedim bu hafta randevum inşallah bakalım haftaya pazar beklenıyor beyfendi tabı kendi rızasıyla gelirse 😆
Eymen_akca1619 Ceylan96 40+0 olduk bugün bizdede tık yok stres yapmaya başladım bu gece sancım olsa diye dua ediyorum🥺
Eymen_akca1619 Ceylan96 valla napcağmı şaşırdım her gün kalkıyorum bu gecede mi doğurmadın diyolar sezeryan falan der diye temelli korkuyorum🤦♀️
Melikeka Ceylan96 40 hafta doldu haylen açilmam yok bir seker hastasiyim stres yaptikca seker firliyo atllan rahme baski yaptilar ev gittim sabaha kadar sanci cektim sabah bi kalktim nişanim gelmis yatirdilar 2 santim oldu daha acilmadi sezeryanla dogdu ama korkma stres yapma acilmayi etkiliyor sancini evde cek git daha iyi olur senin icin ben pisman oldum evde cekmedigime dogum hane cok farkli bir ortam gelen sancida gidiyor hayirlidi ile al kucagina simdi ikinciye hamileyim😊😊😊😊