Smyydmr Hilalkorkmaz öyle bişey yok bence. Ben 8 ay devlete son ay özele gittim özelde doğum yaptm çok da memnunum. Şimdi ikinci gebeliğim ve yine 8. Ayıma kadar devlete sonra özele gtmeyi düşünüyorm
furkansmom @Hilalkorkmaz içine sinmiyorsa değiştir canım anlaştığın doktoru bulmak çok önemli❤️ Ama ense kalınlığına her dr bakamıyor perinatalog olması gerek
Minikbirkalp54 Hilalkorkmaz hm anladim cnm gidebilerswb durumun varsa eğer o doktarı tavsiye ediyorum gitmediğim halde memnum kaldim pozitif biri
Mimhb Hilalkorkmaz perinatolog a gidin. Onlar detaylı ultrasonu yapan kişiler olduğu için her muayenede biraz biraz bakıyorlar o tarz şeylere
Mimhb Hilalkorkmaz Canım ben de bursadayım doktorum Mehmet Aral Atalay kendisi perinatolog bir de Acıbadem de özgür bey var o da perinatolog ikisini bi araştır istersen. Riskli gebeliğin varsa normal doktora gitme.
Hilalkorkmaz Mimhb çok şükür canım gebeliğimde sıkıntı yok ztn ama doktorlar 12 haftalarda ultrasonda ense kalınlığı ölçüsünden bebeğin gelişimi anlayabiliyorlarmış bende doktoruma bunu sordum bana verdiği cevap çok saçmaydı sadece