BarBeyzazer Gyno ferron günde iki kez alıyorum yan etkisi olmadı kişiden kişiye değişiklik gösteriyor demek ki
Sevgul8592 Bende gunoferon kullandım bendede yaptı aynı etkiyi sanki demir kusuyodum çok kötüydü şimdi maltofer tablet kullanıyorm çok memnunum şükür
EdaKnayenkartal Gamzelimseyma bana da doktorum ilk onu verdi ama bende bi halsizlik baş ağrısı ishal yaptı değiştirdi şimdi ferrum fort kullanıyorum o hiç dokunmuyor 🤰🏼
Masum Gamzelimseyma ben oligofer fol kullanıyorum Canım tok karnına içiyorum fazla tadı çok iyi değil ama kusma falan olmuyor
Ayseeelif Gamzelimseyma ben de bunu kullanıyorum. Bende de hicbir sorun olmadı 😕allah allah demek sana dokundu
Gamzelimseyma Ayseeelif bana tok karnına içeceksin dedi doktor ve ben dokunmasın diye özellikle yatarken içiyordum ki hamileliğimin ilk günlerine döndüm sanki bulantıların geçmemesi beni öldürüyor artık😫 birde 2 haftada maşallah 3 kilo aldım şaşkınım ya☹️😢
ggzmkrcc Gamzelimseyma gyno ferro sanol kullanıyordum şimdi vegaferon yazdı ama ikisinde de herhangi bir yan etki olmadı
Meryemzehra Gamzelimseyma Akşamları yemekten sonra ya da meyve yiyip oyle atıyorum demir emilimi artıyor c vitamıni aldıgın için.