Gamzelimseyma 22 haftalık hamileyim ve gyno ferro sanol diye kan ilacı kullanıyorum gece almama rağmen kusturuyor. Kan ilacı kullananlar kusturmayan ilaç biliyor musunuz ya😭
deletedmom28 Gamzelimseyma ben onu sabah aç karnına içiyodum tadı hoş geliyodu bana 😂 canım bünyeye göre farklıdır doktoruna söyle kusturuyo fln bi yol bulur sanırım
Bekleyenler Gamzelimseyma gynoferon kullanıyorum. Yan etkisi olmadı. Daha aç karna. Kişiden kişiye değişen bir sey tabi siz de yan etkisi olabilir.
Gamzelimseyma Çok hassas bir çocuk taşıyorum herhalde hep kusturuyor yaa kusmaktan yoruldum 18. Haftamda bitmişti kiiii 21 de yine basladı Allahım herkese şifa versin sonrada bana☹️😢 solgarın Demir ilacını kullananınız oldu mu hiç kusturmuyor diye duydum.
Sedaa35 Doktorum bana feramat verdi gece yatarken içiyorum 3 ncü aydan beri onu kullanıyorum puan 7,5 aylık bebeğim memnunum ama yine de doktoruna sor öyle kullan canım
Gamzelimseyma Sedaa35 ya şimdi cevap geldi doktorumdan gynotardyferonla değiştirelim gece al demiş yaaa korkuyorum artık bu ilaçta bulantı yapar diye😫😫😭
Susamtanesii Bekleyenler aynen bende onu kullanıyorum siz her gün mü yoksa haftada 3 gün mü kullanıyorsunuz
Meryemzehra Gyneferro bende de olumsuz etki yapmıstı. Gyneferon cok iyi ama tok olarak içince hıc sıkıntı yapmadı.
Meryemzehra Gamzelimseyma Akşamları yemekten sonra ya da meyve yiyip oyle atıyorum demir emilimi artıyor c vitamıni aldıgın için.
Merve1996 Gamzelimseyma bende aynisini kullaniyorum canim 34 haftaligim mide bulantisi yapmiyor bende sen yeni hamile filanmisin belkide ondan mide bulandiriyordur