Kızlar bebeğin bizi duymaya başladığı haftalarda neler yapmalıyız nasıl hareket etmeliyiz bu şekilde kitap önerileriniz var mı mahallenin en mutlu bebeği kitabını tavsiye ettiler ama başka var mı ?
Hamile kitap önerisi
Canım bebeğin sesini duyuyor ama sonuçta anlamadığı için ne okuduğun önemli değil sesin sesinden bişeyler hissetmesi yeterli ben normal kendi okuduğum romanları sesli okuyordum ama son haftalarda bıraktım mecbur nefes çeviremiyordum çünkü
Ben de bebek bakımı/gelişimiyle ilgili kitap istiyorum ama okuduğum kaynaklardan memnun kalmadım. Neyse ki youtube var 🙈
Esenesen02121 ben pozitif disiplin kitabını okuyorum ama uzun süreli sesli okuyamıyorum nefesim kesilecek gibi oluyor kendi sesinden şarkı, ninni de olur annenin sesini duyunca güvende hissediyor bebekler
Bkt0193 evet özellikle tiz sesi algılarmış belli bir zamandan sonra bazı doktorlar yüksek sesten müzik sesinden tabi korkar onunla tiz sesle konuşmanız yeterli diyor o yüzden ne yapacağımı şaşırdım
Esenesen02121 günlük konuşmanız bile etkili olacaktır. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı