Oozgn Ayse3695 Allah insana taşıyamayacağı yük vermezmis ☺️ ilk doğumum normaldi ama yırtığım çoktu dikemediler narkozlu ameliyata girdim bebeğimin ilk hareketlerini göremeden ameliyata girdim her iki agriyida yaşamış oldum hem ameliyat hem sunni ağrılı normal doğum ☺️
Fatosx Bende yeniyim daha 15+4 daha doğum uzak gibi gelsede bende korkuyorum valla sezeryan istiyorum normal olursa o an korkudan çıkaramam heralde 😂
Fadime_56 paradiseeeeee mrb 21haftalik hamileyim bugün karnım 4 _5kez gerildi taş gibi oldu daha önce ki haftalarda da oluyodu bebek dönüyordur diye düşündüm bugün biraz çok oldu 5kere döndü mü yani bebek karnım geriliyo sert oluyo bide bebegim hapsuruyomudur nasıl hissederim hapsurdugunu
Peram Ayse3695 beeeen 🖐️🖐️🖐️ son 4 günümüz kaldı ama hala gelmeye niyetli değil bizim minik 😊 eğer ki 14üne kadar gelmezse max 10 gün daha bekleyip suniyle doğumu başlatırız dedi doktorum 🤷♀️🤦♀️
Hafsa123 Peram ahududu yaprağı çayı açılma yapıyormuş aktardan alıp içebilirsiniz birde kesinlikle merdiven inip çıkın
dlnyny Cidemkisa orası öyledir tabiiki ama o da normal doğumun doğası gereği o sancıyı çekmek zorundasın. Ama kesi ve dikiş olayı kişiden kişiye göre değişiyor kötü hikayesi olan da çok iyi hikayesi olanda😊
34ayse34 1 hafta önce normal doğum yapmış bir anne olarak söylüyorum, ne kadar zor olursa olsun unutuluyor hepsi. Bugün kpntrolüm vardı doğum yaptığım odaya girdim, hiçbir olumsuzluk hatırlamadım bile. O yüzden korkmadan girin üstesinden geleceğinize inanın
Omerrrkubrra Ayse3695 son 4 gün kaldı ne sancım var ne ağrım normal doğum istiyorum bu gidişle ne Olcak bende bilmiyorum
Senmerve Ayse3695 paradiseeeeee Gamze_zeynep Byrsyd civciv1520 Melek1980 kızlar daha öncr normal doğum yaoan birş olsrak 53 kiloyla doğuma girdim ve 41. Haftada suni sancıyla normal doğum yaptım ve istediğiniz normal doğum olsun sezaryan değil ve normaş doğumdan kesinlikle korkmayın normal doğum yaptıktan bi laç gğn sonra iyiki normal diyeceksiniz
Byrsyd Senmerve ben mecbur kalmadikca normal doğum istiyorum ama bir yandanda korkuyorum evet normal doğum gerçekten çok iyi yengem normal doğum yaptı oda çok memnun inşallah bnde normal doğum yapmayı düşünüyorum rabbim inşallah bütün hamile kadınlara tek nefeste doğurmayı nasip etsin 🤲🤲❤❤❤
Papatyash Ayse3695 ben çok korkuyordum.. hem sezeryani hem normal dogumu izlemistim saf gibi.. ama normal dogurdum ve korkulacak birsey olmadigini ögrenmis oldum :)
FasulyeveAnnesi3 Ayse3695 Kızlar 2 kere normal doğum yapmış 3. Ye hamile olan biri olarak söylüyorum sancı çekerken biraz zorlanıcaksınız bu bi gerçek regl ağrısının 2 katını düşünün ama 5 dk da bir komple kesilecek hiçbir şey olmamış gibi davranıcaksınız sonra sıklaşıcak ve doğum gerçekleşirkende böyle çatalda sancı aniden gidiyo o an kalkıp gitseniz gidersiniz o derece yapmanız gereken sancı gittiğinde dinlenmek geldiğinde hızlıca kenarlardan tutunarak okunmak bağarmanızı tavsiye etmem bu hiçbir işe yaramaz aksine sizi daha çok yorar ve ıkınamazsınız doğum daha uzun sürer ve doğum gerçekleştiğinde bütün ağrı sancı ne varsa bitecek o an hadi kalk bebeğini al git deseler kalkar alır gidersin o derece ama eşinin düşmesini ve dikişi beklemeniz lazım 😊 benli çatalda eşinin düşmesini beklerken tost meyve suyu yemiş içmiş insanım şekerim çok düştüğü için 2 gün yiyip içmemiştim size faydalı olabilmişimdir biraz olsun içinizi ferahlatabilmişimdir umarım hepinize kolay doğumlar 😘🥰
Linam6868 Ayse3695 İlk hamileliğim çok sancılı gelmek bilmeyen kızım oldu ve o yüzden biraz korkuyorum bı yandan sezaryen olsun istiyorum bi yandan da korkamam rağmen normal doğum olsun istiyorum