Merve50 Ayse3695 bennn 😂🤦🏻♀️ Ama sezaryen olupta kimseye muhtaç olmak istemiyorum korksam da normal doğumu çok istiyorum 😇
Halime_buglem Ben kesinlikle 39 haftadayim vede 2.ci dogumum dusundukce kayırıyorum.nasil olucak diye
ATC Ayse3695 doğanın kanunu bu korkma gerçi bende sezeryandan çok korkuyorum 2.doğumun ya sezeryana dönerse diye 3 buçuk atıyorum 😔
Ayse3695 Babyhappy58 dogum da devlette olunca kimse yanında olmuyor ya testek olan kimse olmuyo içeriye almıyorlar
ATC Ayse3695 inşAllah ben bol squat yaptım bide yürüyüş çok kolay oldu doğumun dikişimde az oldu 3 iç 3 dış dikiş hiç sancı falanda çekmedim 8 dk sancı çektim sonra hemen doğurdum 2. Ikınma da doğru nefes alıp verirsen bol yürüyüş yaparsın zamanı yaklaşınca squat yapmaya başlarsan Allah’ın izniyle kolay olur 😌
Cidemkisa Ayse3695 korkmayın gerçekten çektiğin sancılar bebeğini görene kadar sonra bı anda bıçak gibi kesiliyor sancı ve hemen toparlaniosun sanki hiç doğum yapmamış gibi oluyorsun anne bebek için en faydalisi hem de
ilknur-34 Bende aynı korkuyorum yalnız değilmişim etrafımda o kadar tuhaf insanlar varki yok normal iyi normal iyi siz öyle doğurun o zaman kardeşim
fatmacos Ayse3695 ben de tam tersi sezeryan dan hep korktum çok şükür normal yaptım çatır çatır hesabı ikinciye hamileyim yinede endişe ve korku ister istemez var ama tek cesaret im ilk doğumun kolay olması
Mues20 Ilk oğlum sezeryan dogum 6 yasinda simdi ikinci bebeğime doğum yapcam o da sezeryan olacak ilki sezeryan olduğu için.Korkuyorum evet ama napalim bu seferde epidural deneyim diyorum maden kesiyorlar bende göreyim 😂
Slinn2020 Ayse3695 ilk başta korkmuyorum normal doğum düşünüyorum diyordum ama şu an her ikisinden de korkuyorum daha önce hiç bıçak altına yatmadım 😬Allah hepimize kolaylık versin yardım etsin 30.haftamdayim
Ezgihrcnn Ayse3695 ben ikisindende korkuyorum canım yaaa ama kocaman kesik acısından (sezeryandan) bi tık daha korkuyorum o çok kötüymüş 😬 Allah hepimizi bi avazda kurtarsın 🙈 ayyy
Nimet16 Ezgihrcnn sezeryan kocaman kesik değil kim demişse abartmış benim var la yok arası çizgim belli değil bile dikişsiz ve yapışma yapmışlardı mis:)
Nisanurunannesi3850 Bende korkuyorum ama cocuk bi sekilde cikicak ordan o yüzden korkunun ecele faydasi yok diyorum😂 Birazdan 8 günümüz kaliyor gelesi yok ama son zamanlar asiri korku oluyor.