eeygnn123 Kızlarrr benimde 38+6 ve pazartesi tekrar 2. Kere vajinal muayenem yapılacak arada zonklama ve yalancı sancılar dışında pek bir belirtim yok bunları ne kadar yapmakta sanırım bebişler ne zaman isterse o zaman gelecek🙈🙈
Burcumtlg Ozaymus20 aynen bende valla. Doğumdan korkmuyorum ama o sırada kesilip dikilip biçilmekten korkuyorum 🙄🤦🏼♀️
Aslic Ozaymus20 hergun bir rezene bir papatya cayi faydasini goreceksin ve bol yuruyus her gun en az yarim saat
efruzzz Omerrrkubrra canim benim doktorum normal dogumu daha az kesi ve dikissiz olmasi icin onermisti 35 de ilk denedigimde bayagi canim acımıştı acikcasi savsakladim bir de kendim yapmaya calisinca epey zorlandim sonra alistim son hafta masajı yaptigimda beyaz akintimin da çoğaldıgini fark ettim ahududu yapragi cayina da basladim squati da biraz arttirdim hic olmayan sancim 2 gunde birden gorundu düzensiz de olsa 90 100 olarak cikti belki ise yarar tabi yuruyus hurma merdiven bunları 35 den beri devam ediyorum bi bak istersen
Mutlulugumm123 Burcumtlg aynen canım hislerime tercüman olmuşsun 40 haftalik olduk ama benm ogluşun gelesi yok ne nisan ne su ne sancı 2.dogumum benm birde merak ediyorum nasıl olucak bakalım
arisin_annesiii Ozaymus20 canım hiçbirşeyin faydası olmuyor arkadaşım hepsini yaptı 24 saat doğuramadı. Ben hiçbirşey yapmadım 3 4 saate 10 cm açılma oldu. Ben meryem ana eli otunu tek yaptım ve ona inanıyorum onun sayesinde oldu
Ozaymus20 arisin_annesiii ya tutarsa diyerekten bişeyler deniyoruz bakalım canım, Rabbim yardımcımız olsun🌸
Cansu26 Ozaymus20 adaçayı içmek , squat yapmak, ananas yemek ,yürüyüş,hurma yemek ,eğilerek yer silmek ,korunmasız cinsel ilişki,pilates topunda gevşemek internetten not aldıklarım bunlar 🥰
melo21__ Omerrrkubrra bugün hafif sancım var ama ağrı falan yok canım bide sürekli karnım top halinde kasılıp duruyor bebek