Ozaymus20 Yürüyüşün ve hurma yemenin faydasını biliyorumda baska neler olabilir? İlişki de iyi olur diyolar, sizce bi sakıncası var mı?
SeymaK Ozaymus20 bence ilişki doktora sorularak yapılmalı ya 39+5 olduk 12 itibariyle bizimkinin de gelceği yok doktor perine masajı önermişti ama onu beceremedim pek squat yapıyorm hergün yürüyüşe çıkıyorum hurma yiyorum sıcak duşu da önerdi doktorum yarından itibaren onu da yapcam bakalım
Sevvalkeskin1 Ozaymus20 ilişkiyi doktora sormak lazım ama onun dışında benim 34. Haftamda erken doğum riskim vardı yatış vermişlerdi hatta o zaman bana bol bol tembih ettiler. Sıcak duş alma,merdiven inip çıkma pilates topunda hareket yapma bide en tuhafı ama mantıklı olanı karnını sevme dediler. Neden dedim bebeğin bi yerde toplanmasına sebep oluyomuş buda kasılma yaratıp rahmi yumuşatıyomuş. Gerçektende şuan 38 im ve toplanıp kasılma yapıyo severken bazen. Artık ne kadar faydası olur bilemem tabi☺️
Ozaymus20 Safiyecicek belimde agrı var adet agrısı gibi salı günü kontrole gitmiştim nstde de sancı cıktı ama daha bekliyorum sende de var mı
Safiyecicek Ozaymus20 Benimde aynı canım nst de çok ağrı çıkıyor ama ben hissetmiyorum 🤷♀️ Belim ağrıyor sadece birde çatı muaynesi oldum perşembe günü kanamam oldu biraz ama gelen giden yok
Omerrrkubrra SeymaK bende 39+3 ne sancım var ne ağrım normal doğum istiyorum bu gidişle ne Olcak bende bilmiyorum
Ozaymus20 Safiyecicek doktorum catı muayenesi yapmadı daha dogum anında bakarız bi risk olursa dogum seklini değiştiririz dedi canım şimdiden tedirgin etmek istemedi
Ozaymus20 Sevvalkeskin1 ilk defa duyuyorum sevince kasılıp rahatlattıgını, ama biyerde toplanıyor sertleşiyor
efruzzz Omerrrkubrra canim benim doktorum normal dogumu daha az kesi ve dikissiz olmasi icin onermisti 35 de ilk denedigimde bayagi canim acımıştı acikcasi savsakladim bir de kendim yapmaya calisinca epey zorlandim sonra alistim son hafta masajı yaptigimda beyaz akintimin da çoğaldıgini fark ettim ahududu yapragi cayina da basladim squati da biraz arttirdim hic olmayan sancim 2 gunde birden gorundu düzensiz de olsa 90 100 olarak cikti belki ise yarar tabi yuruyus hurma merdiven bunları 35 den beri devam ediyorum bi bak istersen
Burcumtlg Bizde 38+6. Pazartesi günü nst ye girdik alttan muayene olduk. Nst için bir şey demedi ama 2 cm açığımız var. İlişki, hurma, squat, ılık duş yapıyorum Arada ağrı vuruyo, vajina baskısı zonklaması hissediyorum o kadar 🤷🏼♀️ Bekliyoruz bakalım 🤔
Ozaymus20 Burcumtlg çatı muayenesi yapmadı o yüzden acılma var mı yok mu onu bile bilmiyorum canım şuan öyle açılman varsa devamıda güzelce gelir bence Allah yardımcın olsun
Eessrra Bende 37+6 haftalığım yürüyüşü arada yapıyorum fakat evde bol bol iş yapıyorum. Onun haricinde sanki adet olucakmışım gibi ağrılar giriyor kasıklarıma sürekli
Burcumtlg Ozaymus20 gelmiyor 🤣 sanki hep orada kalacak hiç çıkmayacak gibi hissediyorum 🤣 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤦🏼♀️😞
Ozaymus20 Burcumtlg bende öyle hissediyorum sürekli nasıl cıkacak bu cocukk diye düşünüyorum ve normal olursa yırtılmasından dikiş atılmasındsn korkuyorumm😖😖
Mutlulugumm123 Burcumtlg aynen canım hislerime tercüman olmuşsun 40 haftalik olduk ama benm ogluşun gelesi yok ne nisan ne su ne sancı 2.dogumum benm birde merak ediyorum nasıl olucak bakalım
Burcumtlg Ozaymus20 aynen bende valla. Doğumdan korkmuyorum ama o sırada kesilip dikilip biçilmekten korkuyorum 🙄🤦🏼♀️