SK-Annesi Kedisever3535 Ben haftaiçi doğum yapmıştım, doktorumda oradaydı. O yüzden hiç bir bilgim yok. Ama 2 bebeğimde durum nasıl olur bilmiyorum.
SK-Annesi Daceeyes ege şehir hastanesinde dilay hanm içinde çok iyi diyolar. Doğum fiyatı 4500 tl. Ama ben 2 kez Gülhan hanma gittim. Bundan sonrası için dilay hanıma gidicem tam 21+0 günlüğüz kızımla şuan
Susamtanem2 Brc35 merhaba doğum yaptınız mı acaba nasıl geçti Dr unuz kimdi müsaitseniz detaylı bilgi paylasir misiniz doğum ücreti nedir ve fotoğraf çekimi var mı
Brc35 Susamtanem2 benim doktorum dıs doktordu ben memnun kaldım hastaneden. Anestezi ekibi cok iyiydi. Baya sakinleştirdiler. Serviste ise ne zaman cagırsam ebeler geldi yardımcı oldu. Foto cekimi doğum ücretinden ayrı. Orda bş bayan var zaten. Gidince hemen kapının orda.
DuruMom Kedisever3535 bende aygün hanıma gidiyorum ama dediğiniz gibi hiç 2 dakika sürmüyor doktorumdan çok çokk memnunum biz her girdiğimizde en az yarım saat kalıyoruz odada bebeğimizin herşeyine detaylıca bakıyor ellerini parmaklarını yüzünü yakalamaya çalışıyor hatta _
DuruMom Kedisever3535 evet zaten ultrasonda mutlaka görülüyor ve baktığı her yeri açıklıyor, şuan kafasını ölçüyorum, karnını ölçüyorum bu ayak kemiği uzunluğunu ölçelim gibisinden
civciv1520 Dilay hanıma gittim bir kez evet ilgili bir doktor ama çok çok bekletiyor kapıda 40 dakika bekledim randevu saatim geçti. Hoşuma gitmedi bu yüzden vazgeçtim hastaneden