Karacam kkuubbrraa Hmm maşaAllah bnm yarın ikinci günüm ama bu sabah baya fena oldum toparladım akşam bu seferde kötü oldum su az içmişim nescafe felan spinal beynime vuruldu sanki oldum akşam hala uyuşuk başım
kkuubbrraa Karacam evet benimde sağ omzuma narkoz toplanmıştı valla ölüyorum zannettim öyle bir agrı yaşamadım neskafe su şekersiz üzüm kompostosu içtim mümkün olduğu kadar sıvı tüketmeye çalış ve hareket etmeye çalış canım
Brn_mom Sedadfne 39+5 acilma.var ama.hala gekmemekte israrciyiz 😅 pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor sancim.agrim var bakalim.bugün gelir inşallah 😍
rukiss34 Brn_mom az kaldı benimki gelmiyor doktor salı günü alacak iri bebeğin dedi inşAllah sizinki kendi gelir 🤲🏻
HaticeNaz-Kemal Sedadfne yok bacım 38+4 olduk gelmiyor 3 cm açıklık var dahada gelmiyor eşim paranoyak oldu hastaneye götürecek hergun elinden gelse😂
Sedadfne HaticeNaz-Kemal ay ne güzel senin açılman var bence az kalmış gelir seninki benim en son pazartesi muayenem vardı açılma falan yoktu rahimde yumuşama bile yokmuş pazartesi yine gideceğim ama ağrılarım var bir şeyler oluyor 😂
Melikelifeylul 38+4 oldum ben de. Bugün biraz bel agrisi oldu onun dışında bişey yok. Ama benim iki gündür böbreklerim çok ağrıyor neden olabilir sizce?
Sedadfne Melikelifeylul böbrek ağrısını hiç bilmiyorum canım ama diğer ağrılarım sırtım belim karın ağrım hatta iki gündür vajinam da ağrı sızlama değişik şeyler oluyor pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek
HaticeNaz-Kemal Sedadfne yok daha kuzum iki haftayı geçti ben maşallah ev ne temizledim sancı gelmiyor esim komşular tanıdıklar herkes dalga geçiyor bir çocuğu doguramiyor diye gelmek istemiyor dana
Canankalp 39+5 olduk gelen yok hanımlar. çatı bölgem çok ağrıyor ama acaba doğum belirtisi olabilir mi?
Sedadfne 7676 doğum anlık bir şey morallerimizi de bozmayalım sabah bşr bakmışız sancılanır hastaneye gider doğururuz
Beyziikoo Canseltkl Kız bekliyoruz Allah kısmet ederse Allah razı olsun cümlemizinkini bağışlasın kavuşmayı nasip etsin inşaAllah 👐🦋💜🍓😍
Baharcilek Ben tam 40. Haftanın bittiği gün doğurdum hiç bir sıkıntı olmadı yani bebek bence geleceğim zamanı bilir 😊 rahat olmak lazım o kadar beklediniz bir iki hafta daha bekleyin hanımlar biliyorum son zaman çok ağır oluyor zor nefes alıyor insan ama sabır