ecemkarakuskilic rukiss34 benimde 39+4 son adet tarihine göre ama ultrasonda farklı çıkıyor gec döllenme dediler sizin son adet tarihi nedir?
Esmaaaa_15 kkuubbrraa masaalah doktorunuz iyi bekletmis benim ki bana 40 +3 beklerim en fazla dedi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤧
kkuubbrraa Esmaaaa_15 doktorum çok normal doğum destekliyordu Ben de çok normal doğum istiyordum sezeryandan çok korkuyordum sürekli gittim bir sorun olmadı son haftalar her hafta gittim beklemek istedim ama mecbur korktuğum sezeryanı oldum
rukiss34 ecemkarakuskilic 7 Temmuz ultrason bazen farklı gösterebiliyor benim başlarda 1 hafta geriden geliyordu sonra Bazen ileri geçti bazen yakaladı ama geç döllenme falan demediler hiç
Karacam kkuubbrraa bnm hiç açılma yoktu kanalada girmedi spinal direk yaptık nasılsın peki şimdi sende spinal mi oldun
Esmaaaa_15 kkuubbrraa sezeryane neden döndü acaba suni felan verdiler mi bide bebis jac kilo oldu beklemus ya ay çok sordum ama 🙄🤪
kkuubbrraa Esmaaaa_15 3.060 doğdu doğduğunda bıngıldagı yoktu kapalıydı o yüzden kanala girememiş hiç açılma yumuşama yoktu o yüzden suni denemedik