Gkcgkc Yapacak olan var mı 🙈🙈 Ben 16 sına gün aldım,ilk doğum olacak Allah’ın izniyle… korku heyecan stres ne ararsan var
sblaslan Gkcgkc benimde 21 nisan allahın izniyle korku heycan endişe çaresizlik hepsi duyguların beynimde arada ağlıyorum dengem bozuldu 🤣🤣🤣
ozlemprlk16 Gkcgkc benimde normal doğum 16 nisan ama bugün muayene oldum vajinal doktor bu bebek geç gelir dedi açılma yok dedi 20 sine kadar bekleriz olmazsa dedi
yasemin333 Gkcgkc yaaaa ahahahhhh alemsin bir gün sonrası olunca kormayacak mısın 😂😂 bir an önce olsun istiyorum artık dayanamıyorum 🤦🏻♀️
Gkcgkc yasemin333 ben de bir an önce gelsin diyordum ama korku başladı işte 😊 yoksa ağrılar baskılar tuvalet ihtiyacı falan artık iyice bunalttı
yasemin333 Gkcgkc çok rahat doğumlarımız olur inşallah 🤲🏻 Hemen şu eklem ağrılarından kurtulmak istiyorum dümdüz sırt üstü yatmak istiyorum yanlarım çürüdü artık 😁
sblaslan Gkcgkc işallah sağlıklıca alalımda kucaklarımıza allah isteyen herkeze nasip etsin şu mübarek üç aylarda allah yardımcımız olsun🙏
WmonallissA Gkcgkc evet az kaldı, doktorum spinal öneriyor, ama korkuyorum ilki geneldi, bu daha iyi olacak merak etme diyor 😇😁
yasemin333 Gkcgkc spinal olacak inşallah günü aldığımızda anestezi uzmanıyla görüştük spinal olur dedi.Sizinki nasıl olacak
Fatos007 Gkcgkc Benimde 12 Nisan bendede duygular karmakarışık. İnş tüm anneler sağlıcakla kucağımıza alırız🙏
Damlahtp Gkcgkc ay darısı başıma inşallah bir gün olmaması belirsizliği beni bitirdi nerdeyse 39 hafta olucam ne gelen var ne giden 🤷🏼♀️ Normal düşündüğümüz için günde belli değil 😕
zeynepylmz Ya doktorumla görüştüm o kadar rahat ki bizim için en kolayı spiral sezaryen neden korkuyorsun çok basit olacak göreceksin dediği andan beri içim rahatladı ☺️