Cangulsen Arkadaşlar merhaba. Erken gebelik testi ve normal gebelik testi olmak üzere 2 test yaptım. 2 sinde de pozitif sonuç gördüm. Hemen kan vermeye gittim ve sonuç 28.91 Di. Hamile miyim yardımcı olur musunuz
Merveee34 Cangulsen hamilesin canım .Fakat sağlıklı gebelik denmesi için 2 gün sonra tekrar kan ver bu değerin %70i kadar artma varsa sorun yok ..
Caglabade Cangulsen 5 üzeri değerler hamilesin demektir şu an daha çok yeni ama hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Yenibirannee Cangulsen evett benimde kan tahlilim 20 cikmisti betam suan 20. Haftaligim saglikla ilerlersiniz kucaginiza alirsiniz insallah 🥰
_hazel_ Cangulsen hamilesin canım hayırlı olsun 2 gün sonra kan verip artışı takip edersen daha rahat hissedersin kendini sonra beklersin bir iki hafta kadar öyle gidersin dr’a afiyetle kucağımıza alalım inşallah 🥰
Yenibirannee Glbnpk ben planli oldugu icin adetime 5 gun varken kan tahlili vermistim doktor haftayla ilgili bisey demedi tebrikler hamilesin daha cok yeni demisti 😍
_hazel_ Yenibirannee erken yakalamak iyi mi değil mi bilemedim canım😬😬😬 merakla beklemesi zor valla 🤭🤭☺️☺️
Cangulsen Yenibirannee ben takvim uygulamasını kullanıyordum. Planlı oldu diyelim. Daha adetime 6 gün var ve sonuç 28.91. Sizce iyimi
Yenibirannee _hazel_ asiriii zorrr bana gecmedi hic kalp atisini duyana kadar 2 hafta icinde 3 kere doktora gittim resmen 😀😀😀
_hazel_ Yenibirannee Aynı şeyi şuan ben yaşıyorum zaman nasıl geçecek geçince beklediğim sesi duyabilicek miyim kafamda bi sürü şey var ister istemez biiznillah afiyetle alırız kucağımıza 🤲🏻
Yenibirannee Cangulsen bence suanlik iyi canım seninde daha cok yeni 2 gun sonra tekrarla kan testini 😊
Tazeeanneee Cangulsen bendede aynısı oldu canım gözün aydın hamilesin ama iki üç gün sonra tekrar kan ver derim nolur nolmaz
Cangulsen Yenibirannee ben dayanamadım valla acile gittim kan verdim. Sonuç yüksek çıkarmı. Emin olabilir miyim hamileyim diye
Yenibirannee Cangulsen artmistir ama 2 gunde 2 kati gibi artmasi lazim canim insallah guzel ilerler 🥰🥰