Ankara_06_ Alize1 Canım youtube yaz 14 Nisan ŞOK diye çıkıyo. Mama sandalyesi, nevresim takımı, bebek yastığı vs. daha neler neler geliyo.
Ankara_06_ Mlttpl Güle güle sağlıcakla kullanın canım inşaAllah🤲🏻😇. Alt açma bezi alcaktım ama sarı olsaydı keşke. Cinsiyetimiz daha belli değil, kıza da erkeğe de olcak bi renk olsaydı alcaktım.
birprensesvebirprensannesi Ankara_06_ Yani benimki kullanır yorgan çünkü kışa girdiğimizde 4 aylık falan olacak inşallah
Canimoglummmm birprensesvebirprensannesi Bebeğinize asla 2 yaşına gelmeden yorgan kullanmayın.Cok küçük yorgan altında kalabilir Allah korusun kalın Allah’ım esirgesin önermezler bebeğe yorgan ve kalın battaniye.en güzeli uyku tulumu beli açıldı üşüdü derdi yok.Ben uyku tulumu üzerine hafif bir battaniye serip yatirdim kışın oğlumu.
Mom54544 birprensesvebirprensannesi Yorgancılar yada perdeci mefrusatci olup yorgan falan yaptıran bağlantılı yerler olabiliyo bebek yorganı standart oluyo 1.50 mi ne galiba onlardan yaptırabilirsiniz yün yorgan tercih ederseniz biz öyle yaptırıyoruz şu an annemin arkadaşından kış bebeği olcak doğduğunda minik yorganlar dan yaptırıyoruz benimde varmis bebeklik fotolarimda görüyorum tek kişilik yorganın yarısı kadar falan oluyo
Mlttpl Ankara_06_ Teşekkür ederim hepimiz inşallah 😘🙏 benim kayınvalidem yapmıştı ama alt açma bezini ben yine dayanamayıp aldım 😄 rengi de tutuyordu tek kalmıştı kaçırmak istemedim 😄
Ankara_06_ Gamzeee89 Ayy canım benimde aklım kaldı ama kaliteli mi sağlam mı bilemedim. Güle güle sağlıcakla kullanın inşaAllah🤲🏻😇. Nasıl kalitesi iyimi sağlam mı?
Gamzeee89 Ankara_06_ ben beğendim canım fiyatına göre çok iyi çift yönlü kumaşı ve tekerleri gayet güzel