mommyjean momlove1 sağlıkçılara, esnaflara ve öğrencilere çok üzülüyorum çaresiz hepsi. Yöneticiler de halkımızın ne kadar iradesiz olduğunu görüyor hala daha yasakların esnetilmesi falan, daha neler var da boşverin ya
momlove1 mommyjean aynen öyle bazen cok tahammülsüzleşiyorum insanların düşüncelerine karsı cok sığ düşünüyorlar.
Annekus Swlatmn tesekkur ederim ben kendimi de gectim abim kac kisiyle temas etti ve zaten karantinadaydı bugun bitti ücününde tekrar test yaptılar ve haliyle sonuca göre hareket ettik normal bir hastalık sonucu olsa yanlıslık cıksın tabi ama 1.5 senedir ugrastıgımız bir hastalık basa cıkmaya calısıyorum bu yanlıslık kac kisiyle temasa sebep oldu hadi biz görüsmemeliydik ama abim tabii markete cıkıcktı bugun sonucta negatif biliyor kendini
Swlatmn Annekus canım 10.günden sonra bulaşmıyormuş bizde geçirdik kadın doğumcumu aramıştım kontrol için tekrar test yaptırmama gerek varmı diye 10 günü geçtiyse vücutta kalan antikordan pozitif çıkar ama bulaşma riski yok gerek yok demişti o yüzden içini ferah tut inşallah bişey olmaz karantinası bittiyse bulaşma riskide bitmiştir
Annekus Swlatmn abim temas yüzünden karantinadaydı ama yani inşallah dedigin gibi olur ama hastalığı geciren annemdi
Mimerayk Annekus elbette testin yanlış çıkması bir ihmal fakat bangır bangır söylüyorlar corona hastalarıyla TEMASLI olanlarla asla görüşmeyin ve temaslı kişiler de mutlaka 14 gün karantina sürecinde kalmalılar diye. Burada tek ihmal maalesef sağlık çalışanlarında değil. Geçmiş olsun.
Annekus Mimerayk karantina baslar ve biter canım bitti test negatif cıktı biz görüştük anlatabildim mi
damlaaltinay Annekus kuzum yayıcılığı çok azdır abinin endişelenme ilaç falan kullandıysa gerçi artık ne desen ne söylesen boş olan oldu
Neslihanbew Annekus anladım cnm ben ilk başta oda pozitif sandım o sonradan almış demekki ateşli ise şuan inşallah bulaşmamıştır 🙏
Mrymonek Eşim işyerinden arkadaşı korona oldu diye temaslı ama bir Allah’ın kulu kontrol etmiyor. İstese çıkar dışarı biz kendi insiyatifimizle resmen önlem alıyoruz evden çıkmıyor test olana kadsr. Yani dışarıda aramızda gezen çok koronali var eminim.
Aylinak1n Annekus kuzucum sakin ol. Evet sorumsuzluk ama sen korkma. Ben de covid atlattım ve doktor virüsün mideye indikten ve 8. Günden sonra bulaşıcılığını kaybettiğini söyledi kuluçka ve ilk çıktığı zamanlar bulaşıcılık açısından çok sıkıntı oluyormuş. Sen bebişlerin ve kendin için içini ferah tutmaya çalış rabbim hepinizi korusun 🙏