Sirinimm ben doktoruma sormadan 1 bardak içmiştim kızdı bana söyleyince içme dedi ahududu yada kekik çayı dedi ahududu bulamadım kekik aldık ama daha içmedim 38+4 üm

Sirinimm doğumu hızlandırmak için diye okumuştum ben de ahududu çayı bulamadım son iki hafta baya adaçayı içtim ama bir işe yaramadı 40+3de suni sancıyla doğum yaptım tadını da sevmiyorum boşuna zorladım kendimi içtim fincan fincan kalpten inanmak gerekiyor galiba 😅

Gizem___ canım suni sancıyı yavaş yavaş mı verdiler öncesinde az da olsa açılman var mıydı ? Ben de 40+1 fln olcam pazartesi doktor suni önerdi açılmam şu an yok birwz daha beklenemez mi ya 😔

Beycahanim suyun fln iyi mi nie acele edilio anlamadm bazı doktorlar 42ye kadar bekletiomuş yarın konuşcam bakalım doktorla bi sorun yoksa az daha bekleyelim die en azından bi cm bari açılma olsun. Seninde mi ilk canım ? Bir de bel kasık ağrısı kasılba sertleşme tarzı şeylern var mj? Bnm var iyice arttı baklm çıkacak mı yarın sancı

Bilgebiri benim ilk gebeliğim malesef doktorum pek de normal doğumcu değil ama bende bekliycem ama korkuyorum işte bebeğime bişey olursa diye son dönem karnımda çok sertleşme oluyor ufak tefek sancım var ama açılma yumuşama yok bebek kanalda gözüküyor bakalım İnşallah 14 ü son gün

Beycahanim aynen canım benim de 14-15ine kadar gelmezse suni verilcek gibi bakalım benimde sertleşme oluyor eğer tüm karnın sertleşiyorsa rahim kasılıyormuş ama bi yerde toplanıo böyle bebek ittiriyor gibiyse bi bölgeyi o bebek oluyormuş bugün sordum da dotkoruma. Benim de belim baya ağrıyor ara ara giriyor sancı sanıodum ama değil nstde çıkmadı yani

Bilgebiri bende bugün girdim tekrar nst ye belirtilerin hepsi var ama çıkmıyor sancı bakalım doktorum suni deneriz dedi suyu kilosu uygunmuş başarı oranı yüzde 50-60 dedi çarşamba son gün ama cumartesi sabah kadar izin istedim hayırlısı hakkımızda hiç sıkmıyorum artık canımı dayanırız sonuna kadar olmazsa mecbur sezeryan zaten önemli olan sağlığımız

Bilgebiri eğer doğum zamanın geldiyse açılmada işe yarıyor diye biliyorum. Sıcak suya koyup dua okuyup ılıyınca için diyorlar.

Beycahanim inanarak içmen gerekiyor falan diyorlar canım. Bir de bazı insanların açılmasında ağrıları olmuyormuş.