islimkry Ben yaptıramadım maalesef. Özele maddi olarak imkanım el vermedi. Devlette te randevu bulamadım
Austosprensi_ Benimde haftaya randevum 14 nisan da yavrumu gormek icin sabırsızlanıyorum 500 tl izmir medifema
Yeppudaa Deletedmom23234 ay kız öne öyle ben 100 TL ye aldım randevuyu. Valla gel buraya uçakla sıra al gir detayliya sonra tekrardan uçakla git evine daha ucuza gelir .😅
paradiseeeeee alpisinannesi dene camım inşalalh bulursun en ucuz detaylı ultrason 500 den başlıyor nerdeyse yazık o paraya çocuğun ihtiyaçlarını alırsın
Ladyy Deletedmom23234 yorumum silinmiş 😂 ne alaka anlamadım. Bu moderatörler kafasına görr yorum siliyor ne dediysek allah aşkına
Deletedmom23234 Mrymonek bahçelievlerdeyim fakat burda değil güneşli de bir yerde öğrendim bu fiyatı 😑çok pahali
Demet26 Bhrtpz Yaptıracağınız hastaneyi mutlaka çok iyi araştırın eğer ikili tarama testi yaptırmadıysanız sizinde moralinizi bozabilirler özel de yaptıracaksanız çok çok iyi araştırın ben yandım siz yanmayın diyim doğrusu 😃
Fatosx Banada bugün dedi doktorum 20-22. Haftasında oluyor 4 boyutlu usg baktır dedi. İnsallah Trabzonda devlette randevu bulabilirim. Burdada özeller pahalıdır eminim