Naz_01 Bhrtpz ben yaptırdım.bebeğin kalbi,beyninden tut damarlarına kadar bakıldı.yaptırmanı tavsiye ederim
CigdemSenol Bhrtpz Bu hafta en çok post açılan konulardan beri. Tabibki yaptırın. Normal ultrasonun uzun hali. Bebeginizin tüm ic organları vs detayli olarak taraniyor.
Lulemom Başkalarını değil doktorunuzu dinlemelisiniz. doktorunuz detaylının önemini anlatmamış sanırım. Hamilelik boyunca yapılması gereken en önemli kontrol. Tabiki yaptırmalısınız.
iremem Bhrtpz perşembe günü yaptırdım kesinlikle yaptırmalısın bence yani dinlemekten ve izlemekten zevk aldığım bi kısa film gibiydi :) hemde herşeye bakıyorlar için rahatlar en azından
paradiseeeeee Bhrtpz doktorlar hiç bir testi yaptırmak zorunda değilsin diyor ama bu en önemlisi bunu tavsiye ediyorlar genelde ben yaptırdım Bağcılar devlette
Ladyy Deletedmom23234 o kadar ilk defa duydum. Hastaneye göre fiyat değişiyor. Bulunduğunuz mevkilerden fiyat bilgisi alın.
Mrymonek Deletedmom23234 çok pahalı hangi ildesiniz? Özel muayenehaneye gidin ben öyle yapicam detaylisi iyi olan birini arastirip
Yeppudaa Deletedmom23234 ay kız öne öyle ben 100 TL ye aldım randevuyu. Valla gel buraya uçakla sıra al gir detayliya sonra tekrardan uçakla git evine daha ucuza gelir .😅
paradiseeeeee alpisinannesi tabi veriyor ama önce devletten normal muayane olucam sonra diyeceksin ki detaylı ultrason çektirmek istiyorum onlar sistemden hemen perinatolejiye randevu açıyorlar sonra MHRS den alıyorsun randevu ben çok memnun kaldım tertemiz pırıl pırıl 20.25 dakka güzelce baktı doktor
AsenaEmre Bhrtpz Bence yaptirmalisin çünkü bütün herşeyi görüyor ve inceliyorlar doğum esnasında ona göre önlem alıyorlar
Deletedmom23234 Mrymonek bahçelievlerdeyim fakat burda değil güneşli de bir yerde öğrendim bu fiyatı 😑çok pahali