Emine_clk01 EylulHifaa daha çok yenisin öncelikle o bulantı belirtisi oluyor Bende de çok oldu ne yersen ye geçmiyor sürekli yutkunurdum yine geçmezdi ta ki 14.haftaya kadar çok şükür kurtuldum bulantılardan
MinikMaya EylulHifaa ben suan 25. Haftadayim. Halâ iki gögsumun arasinda bi yumru varmis hissi oluyor. Ozellikle aksamlari. Sag kaburgamin alti agriyor, agrisi sirtima da vuruyor. Bebek buyudugu icinmis. Birden cok yemek yememek gerek aslinda
MinikMaya Ysmn61 bende ayniyim. 25 . Haftadayim kaburga batmasi da oluyor agrisi sirtima vuruyor geceleri yatamiyorum
EceZ EylulHifaa EylulHifaa aynıı haftalarda bende de olduuuu . Benim alerjik bünyem olduğuniçin alerjiye yordum 1 gün sonra geçti . Ama çok rahatsız edici sanki artsa nefes alamıcam gibi hissettim 🥺
EceZ EylulHifaa inşallah cnm . Bu arada ben öyle olduğumda daha önce kbb ye gitmiştim. Hiç bişey yok herşey normal demişti . Sanırım görünürde bişey olmuyo . Değişik bişi bidaha olmasın inşallah🙏🏻
Rmys_eyllhfa_ Ben bal ve toz zencefil karıştırıp yemiştim faydasını gördüm o boğazımda takılı gibi olan şeyi geçirmişti
Hzihnipak EylulHifaa şuan aynı durumu bende yaşıyorum yediklerimizden kaynaklı o benim ilk hamileliğimdede vardı o his belli bir süre sonra geçecek merak etmeyin endişe edecek bir durum yok ilk zamanlar oluyor😊
EylulHifaa Hzihnipak bencede yediklerimizden kaynaklı ve yeme şeklimizden de olabilir ben bugün biraz iyiyim mide bulantım var sadece
Hzihnipak EylulHifaa belkide benim belli bir haftaya ulaşıncaya kadar hep olmuştu zaten aşırı kusardım bu hamileligimde o his var ama kusma falan yok şükür gerçi çok başladı daha umarım olmaz