Nonik EylulHifaa bende de vardı. Sanki saç takılmış gibi. Bundan sonra bulantı kusma da olabilir. Benim 4-5 ay böyleydi sonra geçti ya da ben alıştım 🤦🏼♀️
EylulHifaa Nonik offf ya bulantı var zaten biraz biraz ama kusma yaşamadım bilmiyorum çok zor ve rahatsız edici bir durum bu ya
Sematulualts EylulHifaa reflü cnm bnm benimde ilk aylar oldu psikolojim bozuldu bişe yiyip icemedim son aylar düzeldi yeni yeni çok şükür 😌🙌 şuan iştahım açıldı brde kilomda düzeldi .. ins geçer bı an önce geçmiş olsun
Btky EylulHifaa Geçmiş olsun.. Aynı durumu yaşadım trioit yüksek cıktı ve reflu olduğu için öyle olduğunu söyledi doktor.. Kbb doktoruna gidersiniz ona göre kesin sonuç çıkacaktır.. doğuma giderken bile vardı sancı çekerken 😄 doğurdum anında geçti.. Tekrar geçmiş olsun
Btky EylulHifaa ahh o kadar zor ki hele kustuktan sonra daha çok takılma hissi oluyodu bide onun için kusuyodum… ama trioit ilacı ve reflu şurubu rennie çok iyi geliyodu.. dayandım mecbur 😖💪😉
Akcakoca Semashbl çok geçmiş olsun ilk başladığı zaman atak gibi oluyodu bende de hava kullanmıştım bi süre daha sonra hafifledi tabi o zaman hamile değildim 😁 bu baharda ne olur bilemiyorum Allah yardımcımız olsun
Akcakoca Jasmine1_ batma hissi bişey kaçmış da çıkaramıyomuş hissi parça kalmış da yutamamışım gibi oluyo madensuyu içiyorum psikolojik olarak rahatlatıyo sanırım geçiyo yemek yiyince yine oluyo
EylulHifaa Btky evet yapacak bişey yok dayanıyoruz derler ya ana olmak kolay değil gerçekten de öyleymiş daha şimdiden başladı☺️
Ysmn61 25+5 haftalık gebeyim son 2 haftadır genelde akşamları o takılma hissi oluyo deliriyorum resmen çok rahatsız edici bi durum hamileliğimde bu zamana kadar hiç bir sıkıntı olmadı mide bulantı kusma olmadı son 2 haftadır bu başladı 😪
EylulHifaa Ysmn61 keşke benimde sadece akşamları olsa ama yok günün her saati her dakikasında oluyor ve beni çok sinir ediyor
MinikMaya Ysmn61 bende ayniyim. 25 . Haftadayim kaburga batmasi da oluyor agrisi sirtima vuruyor geceleri yatamiyorum
ftmlgz EylulHifaa bende de uzun bir süre o his oldu ve neden oldu bilmiyorum 27. Haftamdayım şuan yok ama başlarda bende de oldu gaviscon kullanıyorum midemde hayır vardı önceden gebeliktete çok yangın olabiliyor midemde diye iyi geldi tavsiye ediyorum
EylulHifaa ftmlgz anladım canım birdahaki randevum da doktoruma söyleyeyim bu durumu bende kullanayım bende de reflü vardı çünkü inşallah bir aya kadar beni iyice zorlamaZ kendiliğinden geçer de doktora gittiğimde ilaç kullanmama gerek kalmaz