mucizemsin-21 sevdegnky ay inşALLAH canım eğer sıkıntılı olsa söylerdi demi sadece eşi aşağıda dedi yaşlanma filan demedi hiç
sevdegnky mucizemsin-21 evet sıkıntılı seviyede olursa bilgilendirir sizi. Siz bir daha gittiğinizde araştırdığınızı ve meraklandığınızı belirtin o da söyliycektir. ☺️
Pelin__1 mucizemsin-21 benim 21.haftada 485 gr 26cm di ayrıntılıda. Her gün iki yumurta, ceviz, muz, kaşarlı tost, 2 bardak süt tüketiyorum belki size de faydası olur. Benim plesentada grade 1 yazıyo ama hiç sormadım o ne demek 🤷🏻♀️
mucizemsin-21 Pelin__1 ay süt yumurta hiç yiyemiyorum ben ki çok sağlıksız besleniyorum malesef yiyesim gelmiyor ki 😏
mucizemsin-21 Mlkrfk evet canım hayırlsıyla sağ salim alalım kucaklarımıza bakti geldinde İnşALLAH 🥰🤲
Oozgn mucizemsin-21 kilo var bende birde o yüzden hareket etmem gerekliymiş şeker yuklemesinide vaktinden önce yaptır dedi hem ailede var hemde kilo problemimden. Her gidişimde tansiyonum ölçülecekmis
mucizemsin-21 Oozgn bozma moralini canım elimizde değil benimde bozuluyor kucağıma alabilcemmi diye her gün düşünüyorum ama biz naparsak yapalım yicek rızkı varsa RABBİM her türlü yardım eder tedbir bizden gerisi RABBİMDEN 🤲
Rabismomm4 mucizemsin-21 Detaylı ultrason damı çıktı ben özele gidiyorum kliniğe detayliya girmedim o yüzden
mucizemsin-21 Rabismomm4 evet canım detaylıda çıktı ama doktor plasenta yaşlanması demedi sadece aşağıda dedi ben kağıttan gördüm internetten baktım