Kucukannem Kocaelide veya gebzeye yakın memnun kaldığınız bi hastane varmı acaba özele gidiyorum merkez hastanesine ama doğumu devlette düşünüyorum
Rumeysa2909 Kucukannem bebde izmit kadin doguma demet boyaciya gidiyodum ama para asla değmez sopalı derince devleti çok ovuyolar nazan karadeniz doktor ona baslicam orada doğum yapicam inşallah onerirm
Deryabade12 Bende kocaelideyim özel İzmit kadın Doğuma gidiyorum demet boyacı gayet iyi. Doğum ücreti yüksek bende devlette düşünüyorum
Kucukannem Deryabade12 3500 bana fazla geliyo doğum için vermek o yüzden devlet hastanesi arayışındayim
Deryabade12 Portakalgeliyor bende 23+5 🤭 ama bebişim bir hafta önden gidiyormuş demet hanım öyle dedi dün kontörlümüz vardı şeker yüklemesi istedi 🥰
Portakalgeliyor Deryabade12 benımde öndeymiş ama reglim düzrnsizdi tahmin olarak ilerliyoruz :) ben detaylıya gitcem bu ay birdahaki ay allahın izniyle mart 1 kontrol ve yükleme olabilir :) kız mıı ?
Portakalgeliyor Deryabade12 evet aslında hiç aklımda yoktu geçensene de kaybım oldu öğrenmeden önce rüyamda görmüştüm bu sefer kız olduğunu öğrenince direkt onu koymak istedim yoksa istediğim isimler çok farklıydı :) Allahın izniyle Esila olucak :):)
Portakalgeliyor Deryabade12 amin amin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻ahaha cok güzel dimi esila , elisa 🌸❤️ Koymak istediğim isimler arasında bade birce geceydi eşim istemiyor :) allah kimsenın kucağını boş bırakmasın
Deryabade12 Portakalgeliyor evet hepsi çok güzel ben elis bade istemiştim eşim elisa olsun bari bir harfinde ben koyayım dedi😂😂😂 amin canım inşallah🥰👼🏻🤰🏻