yelizyeliz 3 gündür denemediğim yiyecek, içecek, helva, damla takviye kalmadı. Ama yok. Şokur şokur 200 cc gelen sütüm 1 cc bile gelmiyor. Bugun SMA mamaya başladım.. mamayla birlikte su veriyor musunuz bebeklere?
Dilekcnkn yelizyeliz Bildiğim kadarıyla mama verince suda verilmesi lazım ben iki oğlumada verdim azar azar
Susamtanem2 yelizyeliz Kaç aylık bebeğiniz stres mi yaptınız petibor bisküvi yiyin bol su için ve sütüm tektar gelecek geliyor diye kendinizi uyarin
bus91 yelizyeliz e bebekte malta içecek diye bırşy var adını yanlış bılıyor olabılırım kola kutusu gıbı dışı yeşil onun faydasını görem cok duydum bı deneyın ıstersenız
Kybusr yelizyeliz öncelikle stresi kesmeniz gerekiyor 😢 solgarın biraz mayalı tableti var ben çok faydasını görmüştüm eczaneden alabilirsiniz tez zamanda ferahlar bol süte kavuşursunuz tekrar inşallah ❤️
Beyzan yelizyeliz Allah yardımcın olsun tez vakitte düze çıkarsınız inşallah. Sakın bir de sütüm kesildi diye üzülmeyin simdj mama verin karnı doysun ama sürekli meme teklif edin açsa önce meme verin çeksin ağlayınca memeyi bırakınca mama verin makina varsa sagmaya çalışın bol su için Allah yardımcıniz olsun inşallah 🌸
Susamtanem2 yelizyeliz stres herşeye neden takmayın diyemem ama ne kadar dusunsekte taksakta bazı şeyleri maalesef değiştiremiyoruz o yüzden şimdi kesilmiş olsa bile tekrar sütüm gelecek bebeğime yetecek diye beyine sinyal yollayin
yelizyeliz Beyzan teşekkür ederim. Zaten memeden kesmedim sürekli veriyorum uyarılsın diye ama süt gelmeyince asabileşiyo🤣 sonra esd denedim bugun hem emzirirken ince borudanda mama verdim inşallah işe yarar
Mcakir yelizyeliz canım illa ki su vermen gerekmez. Ben de aptamil kullanıyorum. Ben aklıma geldikçe 2-3 kaşık veriyorum gün aşırı. Doktorumuz ver ama abartma demişti. Aüt gelir tekrar merak etme. Bebeğinle bol ten tene temas , bol su iç. Bir de sağma mak. Kullan boş kaldıkça. Gelmiyorsa da üzülme. Sadece mamayla büyüyen çok fazla çocuk var. Gölünü rahat tut🌸
Basakgul Mcakir Aptamil yazınca sen aklıma geldii.Çok gaz yapıyor Aptamil teyzem sma ya geçti Aptamili bırakıp gaz sorunu bitti bebişin aklında olsun canım 🌺🌺😍
SERNUR yelizyeliz hurma ve kayısı kompostosu kesinlikle tavsiye ederim 🌺 inşallah bir an önce bol bol sütünüz gelir 😊
Zeynepela1 Sütünüzün bol olduğunu birine söylediniz mi ben nazara bu konularda çok inanırım Bebek uyuyo dediğim gün huysuzlanır güzel yiyor desem iştahı kesilirdi bu yeni doğan bebeklere lohusalara olur nazar duası okuyun kendinize stres den uzak durmaya da çalışın ☺️
yelizyeliz Zeynepela1 söyledim canım bi arkadaşımda yeni doğum yaptı onun gelmiyor 4 gün oldu. Keşke demeseydim ya valla fışkırıyodu sürekli göğüs pedi değişiyodum
Zeynepela1 Birde sütüm yok diye mamayı vermeyin sütünüzü sağmak da sütü azaltır.önemli olan bebeğin ağzının göğsün ucuna değip emme refleksinin gösterilmesidir ☺️Bebek ağzından salgıladığı sıvılar sizin beyninize sinyal gönderir beyin de vücuda daha çok süt yapması için uyarır siz sürekli emzirin normalde olandan daha fazla göğüs ve Bebek arası temas kurun bakın sütünüz Nasıl çoğalacak ☺️
Btky yelizyeliz Rezene ve anason alın aktardan faydası oluyor. Ama en önemlisi stresten uzak durun sütüm yetmiyo demeyin. Göğüsler boşaldığı zaman beyine süt üret diye komut veriyor zaten… kendinizi rahatlatin mamayı da biberonla vermeyinki sizi unutmasın yavrunuz..
Mth yelizyeliz bende mastit olduğum için mama veriyorum. Doktora sordum gerek yok mamayı zaten su ile hazırlıyorsun dedi.
Sariovahande yelizyeliz ben de bişey sormak istiyorum hamileyken memeden süt gelir dediler ben de hiç öyle bişey olmadı 36 haftalık olduk acaba sütüm yok mu yoksa bu bı kriter değil mi ?
yelizyeliz Sariovahande yok değil tabikide. Herkeste gelecek diye bir şey yok canım❤️ Senin sütün bebek emince gelecek demek ki. Ama meme ucunu sıkma doğumu tetikleyebilirsin
Besolaraa yelizyeliz bi tane bloger annenin de sütü kesilmişti sahanda yumurtayı pekmezli yapıp yiğiyordu ve sütü gelmeye başladı deneyin derim
Sariovahande yelizyeliz yok merak ettim sadece ped koyarsın falan demişlerdi de olmayınca merak ettim teşekkür ederim , 💕