Emerald 33 haftalık gebeyim. Bebiş her gün hıçkırıyor. Bazıları uzun sürüyor korkuyorum ilk gebeliğim. Normal mi acaba. Yutkundukca suyunu içiyor sonuçta bilemiyorum üzülüyorum
Asya61 Emerald bebeğin hıckırması solunum yolu hazırlığı ve bu iyi bisey emme refleksi de gelişiyor 😍
Birminikannesi44 Emerald cok cok normal benim oglumda Ben hamileyken gunde bazen 2 kere hickirik tuttugu oluyordu 😀 simdi dogduk 21 gunluguz hala daha ayni bol bol hickiriyo 😊
Birminikannesi44 Emerald doktora sordugumda bana cok normal cigerleri gelisirken bol bol hickirip solunum egzersizleri yapar demisti😊
Bsmlh Emerald bende 34 H doktorum hıçkırması cok iyi dedi o hıckırdıkca bende sevınır oldum benım suyumda az senın hıclırması daha bır anlamlı dedı🤲🥰
Yusufmom Bende 32+2 günlük hamileyim benimde bebeğim sürekli hickiriyor normalmi degilmi bilmiyorum 🤷♀️
Kayabebekk Bende 30 haftaligim daha hissedemedim nasil bir belirti lutfen ilk gebeligim ayirt edemiyorum
AycanAycan19 Kayabebekk bnde 33 haftaligim su iki gundur fark ediyorum boyle diyolardi hickiriyo falan diyw nasil olurki ya falan diyodum ama ogrendim artikk sizinde hissetmeniz yakindir ayni ywr pit pit atiyo
ug_fa-3diplomalianne Emerald normalmiş hatta çok iyiymiş doktorlar bizi çok sevindiren bir durum diyorlarmış
Jesca Emerald hiç korkma canım bu iyi birşey ciğerleri gelişiyor.. Yutkunma refleksi gelişiyor.. Bende 34 haftalığım her akşam 2-3 dakika boyunca hıçkırıyor, benim çok hoşuma gidiyor 🤗
NAZ2333 Emerald hickirmasi demek her sey yolunda demek endise etmene gerek yok ben bazen cok net hissediyorm bazen normal
NAZ2333 Jesca evet eşim ve kizim bakip bakip guluyolar cocugumq hic rahat vermiyolar 🤣🤣🤣 hemn karnimi oksuyolar ama oglusum keyfini bozmuyo babasi kilikli