seyma-coskun-35 Babybaby35 hakan sabırlı benim doktorum gayette memnunum açıkcası baya ilgileniyorlar ya sağolsunlar yani denk geldiğim en iyi doktor diyebilirim güler yüzlü şen şakrak şiddetle tavsiye ederim canım benim ☺️
seyma-coskun-35 bbd2015 wmf yazar kalp atışının yanında canım istersen resim atayım birazdan daha iyi anlarsın
Burcunuslu_ seyma-coskun-35 bebeğin kalp atışını duymak için daha çok erken olabilir geç döllenme olabilir ben dokuzuncu haftada duydum kalp atışını 🌸 kesenin boyutu her kadında ve her bebekte farklılık gösterir .
seyma-coskun-35 bbd2015  canım unuttum kusura bakma bak burda 108 yazan bebişin kalp ritmiydi
seyma-coskun-35 tanya25 peki bi problem çıktımı 21.haftaya kadar ay bişey diyimmi inşallah hepde böyle güzel gider hamileliğin canım benim 😘
superisiii 5+4 çok şükür 🙏🙏 10 gün sonraya gün verdi doktorumuz kalp atışını duymak için sabırsızlıkla bekliyorum 😍🙏
filozofiye seyma-coskun-35 5+6 da gittiğim zaman sadece keseyi gördük ve 13 mm idi. 20-25 olduğu zaman bebek görünüyor diyorlar. Endişe edilecek bir durum olduğunu sanmıyorum
seyma-coskun-35 filozofiye artık endişe etmiyorum birkaç kere akıntım oldu ondan korktum ikinci gebeliğim çünkü ilk gebeliğimde kalbi durmuştu ama artık endişe etmiyorum herşey yolundaymış çünkü
Babyjo seyma-coskun-35 dahaaa cooook erkennnn ve kese gayet buyuk 20 mm den once bebek veya kalp atisi beklmeyin kese 20mm olunca duyarsiniz
seyma-coskun-35 Babyjo ilk gebeliğimde kesem büyümüyordu 6 mm kese bebekde 3 mm idi klp atışını duymuştum salıksız gebelikmiş ama kese büyütmedi çocuğu
Esolinn seyma-coskun-35 Merhaba bende bugün 5+5im. 5+1 de kontrole gittim 9.5 mm kesem vardı, 5+3te kahverengi şekilde kanamam oldu o zamanda 15 mm çıktı. Doktor çok iyi olduğunu söylemişti
Nimet16 seyma-coskun-35 5.6 da gördüm hem bebeğimi hemde kalp atışını vajinal muayenede çok şükür şuan 7. Haftamdayım
superisiii seyma-coskun-35 yaaa ne güzel beraber büyüyor minişlerimiz desene 😂 Rabbim herkesin evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏❤