esrayuns9 Gunes634 Doktor bişe demedi  Ultrason bu 7 haftalık Ken gel dedi kalp atışına bakcaz bnde bilmiyrm
Babybaby35 seyma-coskun-35 merhaba şeyma hanım, ultrason fotografınızda medical izmire gittiğinizi gördüm. Ben de çok yeni gebeyim 5+5 bugün, pzartesi doktora gtmeyi düşünüyorum. Medicalde hangi doktora gidiyorsunuz, memnun musunuz?
seyma-coskun-35 esrayuns9 normal bence bağzıları var 7 haftalıkken 5 mm oluyo keseleri yani benim ilk gebeliğim öyleydi
havakcdl-48 seyma-coskun-35 sizlerde de bu arada iştahsızlık olmasına rağmen kendinizi yarım dünya gibi hissediyormusinuz. Ben uzun bir tedevi süreci ve yapım gereği zaten 93 kilo olarak hamile kaldım sanki iki haftada on kilo almışım gibi hissediyorum
seyma-coskun-35 havakcdl-48 hiç sorma tutunmadan kalkamıyorum nefes alamıyom daralıyom kilolu da değilim halbusem ama ilk aydan da baya kilo alıyomuş insan ya
seyma-coskun-35 esrayuns9 ayy kader arkadaşım benimde bir kaybım oldu ama korkma bende progestan kurtarıcak inşallah bizi 😘
esrayuns9 seyma-coskun-35 İnş siz kaç haftalıksnz ben daha önce 6 7 haftada bile bundaki gbi net Bi ultrason görmedim İnş umutluyum bu sefer öncekilerde hamileliği öğrendikten sonra kanama olmuştu ve hç bitmedi progstan ve iğne ye rağmen bunda adetime 3 4 gün kala lekelenmelerim oldu kesildi ama hala progestan kullanıyorum doktor kullan dedi Allah kimseye kayıp yaşatmasın
esrayuns9 Gunes634 Tabi bankada bebek bursa gbi bişe demedi sdce kese iyi yere yerleşmiş dedi o kdr 7 8 hafta olmadan tam net bişe demiyo doktorlar çünkü kişiden kişiye değişiyo merak etme
seyma-coskun-35 Ayseozz amin inşallah canlarım benim burdan karıştırıyom kız ben yazıları ya kime ne yazcağımı şaşırdım vallaha 😂
Nzlozkn seyma-coskun-35 canım ben şu an 9 haftalık hamileyim kesem daha 22 mm yani mantıken düşününce senin kesen benimkinin haftasına göre baya büyük eşin bişi dediğinde he de geç benimki de ben bebegim falan deyince ne bebegi daha tırnağım kadar diyor boşver sen 😁
seyma-coskun-35 Babybaby35 hakan sabırlı benim doktorum gayette memnunum açıkcası baya ilgileniyorlar ya sağolsunlar yani denk geldiğim en iyi doktor diyebilirim güler yüzlü şen şakrak şiddetle tavsiye ederim canım benim ☺️
Trabzon6161 Ne kadar güzel ayni benimde 5+5 oldum bana kesenin boyutunu söylemedi sadece dua ediyorum haftaya cuma gününe gün verdiler kalp atışı icin inşalalh duyariz sağlıkla büyür bebeklerimiz
seyma-coskun-35 bbd2015 wmf yazar kalp atışının yanında canım istersen resim atayım birazdan daha iyi anlarsın