Omerhatice SB_ inşallah valla dedim anne otur hiç kalkma başından Oda ilk defa denicek yapamazsam valla gider 3 parça amigurudan alır gelirim torunuma bende dedi 🤣🤣
SB_ Omerhatice 😄😄😄 desene bizim sayemizde büyüklerimizede uğraş çıkıyor Ama çok tatlı ya kayınvalidenin böyle düşünmesi
SB_ midekoruyucu 🤣🤣🤣 insan herseyi becermek zorunda değil canım boşver denedin ve olmadıysa kötü birsey değil bu asil denemeden yapamam demek kötü
midekoruyucu SB_ 😂 tabi canım. Anneme gösterdim yaptıklarımı hem büyük olmuşlar hem bitmiyor bi türlü, annem diyor boşver zaten bebek doğunca onları giyemez 2 yaşında anca giyer, o zamana kadar bitirirsin heralde diyor 😂😂😂 çok güzel dalga geçiyolar benle
midekoruyucu SB_ olsun kız ben üzülmüyorum 😂 bi gün bitirebilsem eğer giydiricem hatta saklicam bak kızım senin becerksiz anan sana ne ördü giydirdi dicem 😂 İnşallah o günleri görürsem 😂
SB_ midekoruyucu kesinlikle sakla çok değerli çünkü bunlar İnanirmisin kendi annemin gençliğinden kalma ilk işlemeleri veya örgülerini bana verdi ve okadar tatlı ki Mesela bitane kırlent kılıfına fil işlemesi yapmış hemen içine kırlent koyup bebeğimin yatağının içine koydum 🥰
midekoruyucu SB_ yaa ne güzel hatıralar dimi 😍 annem de bana örüp giydirdiği tulumu saklamış 🙈 kızıma giydircem İnşallah 😍
midekoruyucu SB_ amiiin İnşallah Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍🤲🏼
SB_ Babyhappy58 ama çok tatlı bu 🥰🥰🥰 ellerine sağlık çok güzel olmuş gerçekten Keşke bende becerip yapa bilsem
midekoruyucu Babyhappy58 valla çok da güzel olmuş elinize sağlık 😅 ama demek istediğim hani pek anlamayan hatta hiç anlamayan bir ben için oyalanmaktan ziyade işkenceye dönüşüyor 😂
birkatre SB_ Ben ayıcıklı olanı aldım. Amigurumi yapmayı hamileliğim başında youtubedan video izleyerek öğrendim, vakit geçirmek için birebir 🙂 Yaptıkça eliniz alışıyor
SB_ birkatre benimde eşim tavşanlı olanı almış bebeğimiz kız olduğu için pembe set ya 😊 bakalım deneyeceğim umarım beceririm Evde otur otur canım sıkılıyor zaten 😄
Babyhappy58 SB_ basit bir şey değil aslında bilmeyen bir gözle bakarsan biraz sabır biraz elinden nasıl düştüğüne bağlı azmettim yaptım