SB_ Bimden Amigrumi setini alan var mı? Alan varise eğer sizce gerçekten güzel mi ve uğraşmaya değer mi
SB_ midekoruyucu vallah bende öyle ince işi sevmem aslında ama evde oturmaktan canım sıkılıyor belki bi uğraş olur diye düşündüm 😅🤣 almadım daha ama
midekoruyucu SB_ yok anam oyalanıcak bişey değil bence o 😂 çok oyalanmak istiyosan alize puffy ipten elle battaniye ör çok güzel oluyor 😍
Dbe24 SB_ Örgüyle hiç alakam yoktur hiç bilmem yapmadım anlamam ama videolarını izledikten sonra fikrim değişti kolay duruyor içinde kitapçığıda var zaten hazırına 100 tl veremem dedim gittim aldım bakalım yarın başlarım artık 😅
SB_ midekoruyucu hahaha tamam anladım ben demek istediğini 🤣 böyle hani örgü oyuncak felan yapıyorlar ya onlara çok özeniyorum çok tatlı duruyor 🥰
SB_ Dbe24 offff iki arada bi derede kaldım şimdi 😅 sana kolay gelsin canım insallah çok güzel olurlar 🥰
midekoruyucu SB_ valla ben de özeniyorum yalan yok, nelere özendim örgüler yapayım dedim 😂 üüü arkamdan biri toparlasa da bebeğim giyse diyorum 😂
Omerhatice SB_ ben aldım yaptırmayı düşünüyordum kayinvalidem çok yapmak istiyordu ona verdim hem elimde uğrasim olsun torunuma yapayım dedi nasipse denicek.bakalim Tigina kadar herseyi vardi içinde inşallah güzel.olur 🤗
Portakalgeliyor SB_ yani oyalanmak için güzel birşey el işlerini çok severim yaparım ama 30 tl di galiba fiyatı 50 tlye saatılan setler var instagramda ..
SB_ Portakalgeliyor bende oyalanmak için düşündüm evet ama ince işi pek sevmem yani öyle örgü yapmayı felan bu yüzden biraz düşüne kaldım 😅
Omerhatice SB_ inşallah valla dedim anne otur hiç kalkma başından Oda ilk defa denicek yapamazsam valla gider 3 parça amigurudan alır gelirim torunuma bende dedi 🤣🤣
SB_ midekoruyucu 🤣🤣🤣 insan herseyi becermek zorunda değil canım boşver denedin ve olmadıysa kötü birsey değil bu asil denemeden yapamam demek kötü