Furkan35 Muadili Yok mu ya 😫 hastaneler ne işe yarıyor üretimi olmayan ilacı alın demek onun yerine kendilerinin bir şey yapmaması ne demek
Mrsburunc Zeyna1019 canim bende miyom ve idrar yolu enfek. Bagli bi atak gecirdim sancim oldu ama adalat crono diye ilac kullaniyorum olmaz mi....
Mucizemmm Canım birkaç ecza deposunun mail adresini aldım mail gönderdim dönüş olur olmaz haber vericem inşallah hemen bulunur 💖
Merve98 Zeyna1019 canım bende şimdi sordum 6-7 senedir üretilmiyomuş bulamazsın dediler benzer ilaçlar olmazmı ki acaba
Zeyna1019 ilkim19 evet maalesef kaldırılmış ancak depolardan kalan varsa onları toplamaya çalışıyoruz.
Zeyna1019 Eminekaplan iğnesini bulduk canım ama annede solunum sıkıntısı yaptığı için de 10 iğneden fazlası Kullanılamıyormuş o yüzden iğneden sonra tableti verecekler bulursak
Zeyna1019 deletedmom63 Diğer ilaçlar işe yaramadı o yüzden depolarda kalanlar varsa onları bulmayabçalışıyorlar
Kelebek29 Zeyna1019 maalesef burdan ilacı temin edemiyorum sizden ricam doltorunuzu arayın ve bu ilacın olmadığını beyan edin muadilini söylesin ben yine alır yollarım am bu gerçekten yok
Zeyna1019 Kelebek29 canım zaten şuan hastanedeyim doğumlu durduruyor durdurmaya çalışıyorlar sonrası için istediler İlacın bulamazsak başka Yol Bulacaklardır