Eminekaplan Zeyna1019 hayır cnm o internet sayfalarındaaki bilgiler yanlış ben firmayı aradım şimdi getirmiyoruz sadece ampül olarak var piyasada dedi o sayfanın direk numarasını bulamadım bulan olursa orayı da arayayım farma cep için diyorum
parasetamoll Zeyna1019 eşim doktor şimdi arayıp bi soracağım fakültede var mı diye eğer varsa size gönderim yaparım umarım inşallah vardır
mervec Zeyna1019 ben küçük yerde yaşıyorum ama oradaki eczaneler telefonla sorduramazmi acaba mesela ankaradakilere folan sorduramazlarmi geçmiş olsun
Gozdealpu Eşim ecza deposunda çalışıyor o da sorduruyor. Eczaneler çalıştıkları depolara sordurdu mu bu ilacı. Hastane neden bunda diretiyor. Nidilat var muadili o olmaz mı
Zeyna1019 Gozdealpu önce adalat verdiler olmadı ardından nidalar verdiler halla veriyorlar ama işe yaramadı en son çare prepar dedi doktor
Denis19 InşaALLAH bulursun canım hayırlısıyla . Yiycek ekmeği varsa durur sen canını sıkma bolca dua et bende edicem 🙏
Meraloz Eminonunde tahtakale eczanesı var yurtdısı ılacları ordan temın edılıyor bız oyle yapıyoruz yada fındıkzade atataç eczanesi bunlar yurt dısı ılaclarını getırtıyor
Meraloz Zeyna1019 Eminonunde tahtakale eczanesı var yurtdısı ılacları ordan temın edılıyor bız oyle yapıyoruz yada fındıkzade atataç eczanesi bunlar yurt dısı ılaclarını getırtıyor
Aykimgebe Zeyna1019 canım çok geçmiş olsun kuzenim eczacı Kayseri de yaşıyorum soruyorum hemen bilgi alırsam dönüş yaparım Rabbim korusun o minik yavruyu 🙏🏻🙏🏻
Arzuylmz Bende buradaki bütün eczanelere sordum depolara da sordurdum maalesef canım Allah yardımcın olsun 😔😔
Zeyna1019 adm Adm sana da çok teşekkür ederim hem konu başlığını değiştirmişsin hem de konuyu sabitlemişsin Allah razı olsun
Aygndnc Zeyna1019 arkadaşım eczacı ondan haber bekliyorum olumlu olursa yazicam inşaallah bulabilirsiniz bir an önce ☹️