Oms Napiosunuz kizlar nasil gidio ? ☺️ 37+1 olduk halen ismimiz yok 😅 kizim olacak allah nasip ederse. Hazal ismini düsünüyoduk simdi vazgectik isim önerileriniz nelerdir ? Ve ILAYDA nasil ? Tanidiklarinizin fitrati nasil ?
Semashbl Oms yaaa ne kötü hayır bazı insanların huyu bu canım neye heves etsen ya da yapsan insanı sogutuyorlar dinleme hiç derim belli ki cevrendekiler ne bulsan eleştirecek
Gizemshn Oms sana tek tavsiyem kimseyi dinleme kulaklarını kapat ben Kerem ismini koyacağım oğluma duyanlarn %70 i salak salak tepkiler verdiler. Yok eski su bu diye ve onerdikleri isimler saçma sapan anlami olmayan isimlerdi bende senin gibi takiyordum sonra dedim kendine gel gizem ne alaka ya senin evladın bu senin beğendiğin icine sinen bir isim olmalı onlar kim ya benim çocuğumun ismine karar verecekler dedim ve isime karar verdim Kerem olacak dedim. Simdi her sorana başa başa Kerem diyorum ve herkes alıştı Hazal da güzel isim bence koyun gitsin
Gmzee25 Oms muhtemelen kendileri koyacaktır, o yüzden sana engel oluyorlardır. Hiç kimseye danışmicam, yoksa herşeye engel olurlar😘
asyahumam Oms Hazal çok güzel ve Hazallar hep güzel oluyor benim gördüğüm 😊 koyun bence bu ismi hayırlı olsunn😘
gel_artik_bebegim 1Dygs1 yaz tanem ne ya dizi ismi gibi bence bir isim koyarken biraz çocuğunuzu da düşünün beğenir mi bu ismi kullanırken sıkıntı yaşar mı vs.
Oms Gizemshn tam aksine kerem ismi bence cok güzel, aynen en büyük hata bazen paylasmak, ben sevde ve halime yi de begenmistim eski ama anlmli olsun zaten simdiki isimler farkli diye onu bile elestirdiler😒
Serapveminikleri Oms 30+4 😂Bizde daha net bir isim bulamadık ilk kızımın ismi Arven Mila 2 ci kızıma gebeyim larin düşünüyorum ama bakalım