Kemalinannesi Tubasel5 sağsalim vaktinde doğurun inşallah 🧡🤲 evet bana dikiş dedi önce yapabiliriz ama haftan ilerde olduğu için dikiş tehlikeli senin için dedi daha erken haftalarda dikiş yapılabiliyormuş ben anca ilaç 😔
minikserce00 Kemalinannesi 29+5 im suyum fazla benimde karnıma taş baglamıslar sanki suan bile belim de hep agrıyor haftaya cuma Dr gıdıcem
Esra_80 minikserce00 benimde suyum fazla canım 🙄28 haftalgım açlık tokluk kan şekeri tahlili verdim bugün normal çıktı çok şükür ama meyden oluyor bilmiyorum takip edicez dedi size doktorunuz ne dedi bu konuda
MirzaHazal56 Kemalinannesi bende 2 gün sonra 29 haftalık olcam . İnşallah zamanında doğum yaparsın daha çok erken bol bol dinlen aniden ayağa kalkma dikkat et kendine
Nurcan54 Kemalinannesi nst de ağrı çıktı mı peki benim çıkmıyor ya nat ye girdiğimde agrım olmuyor geceleri tutuyor benim agrım
Kemalinannesi Nurcan54 dün akşam çok sancım vardı acile gittim azaldı nstde çıkmadı bişey. Bugün kendi doktoruma gittim bi daha bakalım dedi bu sefer çıktı hemen alttan muayne etti
minikserce00 Esra_80 benımde şeker cıkmadı şükürur nedensiz de oluyormuş tatlı gıdalardan uzak dur , beyaz ekmek yeme , protein ağırlıklı beslen dedi meyveyı Azalt falan işte cok kasılma var hıssedıyorum acı verıyor artık rabbım yardımcımız olsun
Kemalinannesi minikserce00 benziyor ama daha şiddetli hareket edemedim ben kaldım öyle sonra rahim kasılmaya başladı ağrı oraya indi
minikserce00 Kemalinannesi anladık cok gecmıs olsun ben kasılmayı sertlesme olarak cok hissediyorum ya yani nefes alamıyorum tas kesiliyor karnım bi tarafta toplanıp duruyor bebegım
minikserce00 Esra_80 Canım bence uyman lazım cünku ben uyguladığım halde artiş var bugun gıttım hala üst sınırda dedı 😓 dıkkat et Boyle seylere erken dogum riski var yanı bızde , benim bebekte 2 hafta gerıde kıilo boy olarak zaten bide pjın ıcın ayrı canım sıkılıyor
Serapveminikleri Kemalinannesi Canım ben zaten riskli gebeyim ama ben hiç bundan bahsetmedim açıkçası geçen hafta Dr daydim bişi yoktu ama sonradan başladı bu hafta başka.dr gidecem doğum yakın diye devlette gitmem lazım benimki 1 buçuk saat uzakta ona dicem ki nts haftası zatrn bakaat inşallah çıkmaz Yaa
Esra_80 minikserce00 rabbim yardımcımız olsun evet dikkat etmeye bakim bende 🙄Benimkide 1 hafta önde gidiyor
minikserce00 civciv1520 aynıyız canım gunu gunune bile ama benım 22 haftadan beri Boyle progestan da kullanıyorum ama yok
civciv1520 minikserce00 ben yeni kontrole gittim geçen hafta bir sıkıntı yoktu bu hafta toplanmaya başladı.
Elif9495 Kemalinannesi bende 29 haftalığım dün gittim erken doğum riskim varmış kilosu kaç bebeğinizin