asli35 Benim kramplarım başladığında doktor magtival saşe verdi günde iki defa. Günde bir defa içmeme rağmen iyi geldi herhangi bi sorunum yok kramp, bel ağrısı gibi
Dilek0809 Gizemis kaç gündür kullanıyorsunuz magnorm magosit bunlar içerik olarak aynı ben magnorm kullanıyorum ilk on gün hiç bir etkisini görmedim doktoruma dedim boşuna içiyorum herhalde ama etkisini sonradan gösterdi eğer yeni başladıysanız ondandır biraz bekleyin etkisi oluyor
Gizemis Dilek0809 yok bende daha bugün aldım eczaneden. Sabah akşam denildi. Ama kullananlara bi danışmak istedim
Gizemis Kayraninannnesi ya hiç etkisini görmedim diyenlerde var şimdi bi kafam karıştı değiştirsemmi acaba 🙁
AABT Gizemis valla benim sanki belim kopuyor gibiydi hiç böyle agrı yasamamıstım 1 haftada etki ettı bana doktorunuz verdıyse kullanın bence etkili sabah aksam kullanıyorum
Jesca Gizemis canım ben magnorm da kullandım magosit te kullandım bana hiç iyi gelmediler.. Tek iyi gelen şey sade maden suyu
Jesca Gizemis sol bacağıma çok fazla kramp giriyor.. Bu ilaçları kullandım ama ağrılarımı geçirmediler
Mlk84 Ben 4. Aydan Bu yana kullanıyorum. Günde 1 içiyordum bugün 38+2 olduk son kontrolüm vardı doğuma kadar günde 2 ye çıkarttık sancılarım olduğu için
yunusemreninannesii Gizemis kızlar banada doktorum ağrın olursa iç dedi hergün içme dedi acaba hergün mü içsem kafam karıştı şuan