MeliSeliMelih Gizemis MAGNORM marka çok iyi oluo şu an 9.ayımıza girdik ne bi kramp yaşadım ne bel bacak ağrısı yaşadım benim kullandığım marka çok iyi geldi bana tavsiye ederim
Canankalp Gizemis ben kullanıyorum çok memnunum ağrı ve krapları azaltıyor ve hiç saç dökülmesi tırnak kopması yaşamadım şu an 39+3 olduk hala kullanıyorum
Mlk8 Gizemis ben kullanmaya 5 gündür başladım.cok kasik ağrım vardi rahimde hic bi sorun olmamasına rağmen ve 5 günde günde etki etti geçti agrilar.ayrica kramplar için de veriyorlar faydalı bir vitamin yani
-eylul- Merhaba doktorum banada verdi ihtiyacın olduğunda kullan dedi siz her gün mü kullandınız acaba
Gizemis -eylul- sabah akşam denildi ama günde bir kere kullansam mı diye düşünüyorum yorumlara göre yani
Gamzelim12 Gizemis magnorm kullanıyorum sırt bacak bel agrılarıma iyi geldi bitane gece yatmadan suda eritip içiyorum
serenty_123 Gizemis merhaba banada doktorum sabah akşam yazdı ama erken doğum riskim olduğu için kasilmalari engellemek amaclı 2 yazdım çok ağrın yoksa günde 1 tane iç yeterli dedi
Mlk8 Gizemis hayir günde 1 tane alıyorum sabah içtiğim vitaminler olduğu için akdam 10 da alıyorum ben
MeliSeliMelih Gizemis ben bi tane eritiyorum suda içiorum bana oluo yani yeterli gelio ağrım sızım olmuo olsa iki tane içerim
serenty_123 Gizemis bu arada efermag kullanıyordum çok şekerliydi sevmedim magosit hap olarak çok iyi geldi yutup geçiyorum rahat oluyor