zynpcknn melek1608 aslında ben erken doğum riskinden korkutuğum için bu kadar çok yiyip kilo üzerine düştüm çünkü riskli görünüyrdm şimdi iyiyim şükür yoksa normal kgda da olabilrdi bebeğim
Melikesvm aslzyn44 aslzyn44 valla hesapalrsa 1haftada 800gram almıs ırı bebek olucak evt ama acaba ultrasyondamı yanlıs avr cnku en fazla 1haftada 300gram alıorlar
aslzyn44 Melikesvm bılmıyorum canım ya o zaman makat gelısındeyms demekkı ters oldugu ıcın yanlıs olcmus yoksa bı haftada bu kadar banada cok geldi
aslzyn44 berilkus test yapmıstım 24 haftalıkken cıkmadı şeker falan o zaman sonradan cıkabılıcek bısey mı
berilkus aslzyn44 Ya ben burda sahte doktorluk yapmak istemiyorum, hakim olmadığım bir konu ama bana bir garip geldi 1 haftada 800 gram. Son 1 haftada aşırı şekerli mi beslendin acaba? Şeker bebeği şişirir.
Melikesvm aslzyn44 aynen canım cnku haftalık okadar olması ımkansız neyse yapacak bıse yok saglıklı olsunda🥰
aslzyn44 berilkus herzamankı gibi yedim seker hastalıgımda cıkmamıstı neyse artık 2 hafta sonra gorcez nolmus dıkkat edicem biraz bilmiyodum sekerın bebegı sısırdıgını
berilkus aslzyn44 Allah sağlık versin Allah esirgesin bebeğinizi ve sizi inşallah Bir şey olmaz bebişe 😄 biraz tombiş olur
berilkus aslzyn44 aynı seninki gibi 32′de 1800 şimdi normal ama bende gebelik şekeri var maalesef o yüzden dikkatimi çekti doktorum şekeri abartırsan bebeğin şişer boşa kilo alır dedi o yüzden yazdım ben de sana
Nurcaa Bugün doktordan geldik bizde 33+5 olduk 2600 gram en düşükten hesaplıyorum dedi 2 hafta gelişimi önden gidiyormuş iri bir bebek dedi ve bu beni biraz korkuttu açıkçası 🤦🏼♀️
aslzyn44 berilkus bende 32de 1800 dım 33 de 2600 bakalım haftaya senınkı kaç olacak yazarsın bana kontrolun ne zaman
YNB Melikesvm benimde 33 haftalikken 2741 gr dedi iri bebek 36 ile uyumlu dedi dogum neye gore olacak merak ediyorum