Sln7 Kizlar bu sabah catlatma ignesi oldum sol taraf buyumustu sadece … bir onemi varmiydi hangi taraftan igne olmasina?
dugmeninannesiii Sln7 bence yok canım olsa doktor söylerdi şu taraftan olacaksın die. Benim mesela sağ yumurtalığım ve tüpüm yok ama iğneyi sağdan oldum
Senem94 Sln7 hiçbir önemi yok korkma :) allahım gönlüne göre versin. Biraz sancılı bi dönem olacak senin için sakın üşütme daha zor geçer. Allahım kolaylık versin arkadaşım :)
Nry0682 Sln7 bende sagdan yumurtladım igne soldan old.Bazılarına doktor göbekten yaptırıyo (arkadasım göbekten yaptı)ama ben kalcadan oldum.
Mouradi Sln7 Aşırı vardı karın kasık ağrısı, uzandığımda geçiyordu. İğnenin sabahsı günü yani ağrım oldu benim , ama bilmiyorum her kesde böyle olucak değil canım. Esas çatlasında ağrı olursada olsun 😊
Gulcin5757 Bu ay ilk defa letu kullandım sağ yumurta 20 mm sol 21 mm büyüklükteydi bugün çatlatma iğnesini yaptım 36 saatte ilşki olacak rabbim inş bu ay güzel haber almamızı nasip eder 🙏🏼
Sln7 Gulcin5757 insallah guzel rabbim nasip eder bize saglikli hayirli evlatlar🤗 Bu aksam namaz kilacagim dualarimda olcaksin 🙏🏻
afrasil Sln7 ben yumurta hangi taraftaysa o taraftan vurulması gerektiğini duymuştum ama doğru mu bilmiyorum
seda_00 Sln7 fark etmez canım ilişkiden sonra uyurken sağ tarafına yat sadece doktor öyle demişti bana