uykusuz1parol Portakalgeliyor katologda bende görmedim ama vardı burdaki bimde sansıma son 3 tane küçük bunlar kalmış
uykusuz1parol Portakalgeliyor Vardı dedi ama bakalım birde diyor babynest alalim ama ben kararsizim babynest konusunda kullanisli oluyor mu alanlar memnun mu
es_aybala Portakalgeliyor nohut battaniye, kundak havlu, 3lü çorap, 2li kısa kollu çıtçıtlı, uzun kollu tulum, 2li takım aldım bide. Organik ürünler çok güzeldi diğerleri pek hoşuma gitmedi
minikserce00 Portakalgeliyor Valla maddi bı yana dursun benim oglanı bırakcak kimse yok ondan daha cok napalım nasıp
Haticecakirr Portakalgeliyor annem bunları almış 😂 cinsiyetimiz belli değil çoraplar nolur bilemiyorum 🤷♀️😂
Portakalgeliyor Haticecakirr çoraplar giyilir kimse görmez de emzik pembe 😂 allah gönlüne göre versın
Berraeva EymenAli21 evet uyuyor yorgan 95e 145 nevresim de 100e 150 yorganı gecirdim bakmak için çok güzel oldu
Selocan59 Portakalgeliyor anneler kaç haftalıksınız ben henüz çok yeni olduğu için hiç birşey almadım sizler kaç haftalıkken almaya başladınız
Portakalgeliyor Selocan59 ben hamile olmadan öncede alıp koyuyordum yada yapıyordum ama 12 haftalıkken aldım diyebiliriz
Haticecakirr Portakalgeliyor ahahaha 😂 ona dikkat etmemiştim 😂 neyse canım annemlere gittikçe unutursam evde diye kullanacağım biberon ve emziği zaten 😂 ama içine doğmuş gibi pembe alması şuan şok oldum 😂