uykusuz1parol Selocan59 Evet ilk ogrendigimde 10 hastame cikisini almistim krem cinsiyetsiz sonra yavas yavas devam ettim 28 haftaligiz herseyi tamam büyük parcalar kaldi hemde zorlanmadan aldim
Haticecakirr Portakalgeliyor ahahaha 😂 ona dikkat etmemiştim 😂 neyse canım annemlere gittikçe unutursam evde diye kullanacağım biberon ve emziği zaten 😂 ama içine doğmuş gibi pembe alması şuan şok oldum 😂
Balbocegi_ Babyhappy58 hali koruyucuda lastik olur ya altinda kayip etmesin diye sıkmak icin onun gibi yaptik mi tamam
Babyhappy58 Balbocegi_ hahahhah kızzz bende halı kaydırmaz anlıyorum kaçtır okuyorum rvet çok mantıklı ekstra bi lastik diğer pembe beyaz rengini almadıgıma pişman oldum beğendikten sonra
EbruAdem Babyhappy58 e bebekte falan da var reflü yatağı oradakiler de mi aynıdır acaba kayma konusunda
Balbocegi_ Babyhappy58 ben yikiyorum suan bakalim nr olcak olsun kalirsa alirsin ya ben bulamamıştım hic 40 tl diktirdim sDce
Periwashere Portakalgeliyor liste var mi elinizde kullandiginiz? Ben bi turlu duzgun bi liste bulamadim da
Portakalgeliyor Periwashere kendime yaptığım liste var üstlerini çizdim temize çekip atayım ? İstersen