SumeyyeBaltaci canım ben de kürtajdan sonra korunmayı bıraktıktan sonra hemen hemen her ay en az 1 kez böyle rüyalar görüyordum, hatta bir keresinde ikizlerimin olduğunu ve karnımda hareket ettiklerini gördüm o kadar gerçekçiydi ki uyandığımda hem üzüldüm hem umut doldum. Hep böyle şeyler görüyordum, bir süre olmadı hep bir sağlık problemim çıktı ama en son adetime 1 hafta falan varken çok kafama takmıştım, gece yatmadan o kadar çok dua ettim ki Allahım artık bir yol göster bana ne yapacağımı bilmiyorum artık diye diye uyudum, o gece rüyamda poşetin içinde çok güzel bir kız çocuğu ve elinde oyuncak gördüm, bu ay hiç umudum yoktu herhalde yine kafaya taktığım için oldu dedim. Adetime birkaç gün kala gene rüyamda bir şeyler gördüm internetten araştırdım kız çocuğunu müjdeler yazıyordu. Çok şükür hamilelik haberimi aldım mart ayında. Çok dağınık yazdım kusura bakma ama anlatmaya çalıştığım bu çok kafana taktığın için de olabilir, çünkü kürtaj sonrası insanın yaşadığı psikoloji o kadar yorucu ki. Belki müjde alacağın için de olabilir. Uyumadan önce bolca dua et Allahtan sana yol göstermesini iste, eminim ki Rabbim karşılığını verecektir. İnşallah rüyaların da hamileliğinin müjdecisidir.