Yasemin3739 Bahar2622 Büyük ihtimalle kalp atışından birde kime dediysem erkek bebek kendini çabuk belli eder hızlı gelişir ordan tahmin etmiştir dediler😂
eliffkrts Momzie bizim doktor biraz matrak derler ya öyle, cihazına da güvenerek benim tahminlerim hep tutar erkek dedi direk 😄
sedanur4004 13+6 da gittim %80 erkek dedi ve ben bile pipisini gördüm değişeceğini sanmıyorum. 14+1 im suan oğlum olacak inşallah ☺️💙
Nur000 Bahar2622 banada 16 ya kadar erkek denildi 19 haftamda kız olduğunu ogrendim 💕 suanda 23 haftaligim 🤰
ecce_mommy metehaninannesiii özel miydi doktorunuz malesef devlette ne ben sordum ne doktor bı tahminde bulundu 13 haftaligim
Busraaa__ ecce_mommy Benim doktor da ayni sordugum halde tahmin bile etmiyo 18 haftalik olduk ögrenemedim özele gidicem insallah
-Meltem123- https://imgyukle.com/i/OucuIR valla bizimki döndü arkasını göstermedi 13+3🙃doktor duruşu kıza benziyo ama cinsel organını görmeden bişey diyemem dedi dönmedi hiç önünü😂😂😂
Minigim55 Annean bende emin degilim önce erkek sonra kız denildi artık birdahaki ayı bekliyorum bakalım ozaman ne denilcek