Bahar2622 Yasemin3739 aa bunu ilk kez duydum 😂 6 haftada nokta kadar bisey nasıl anladi kalp atışından mı acaba
Yasemin3739 Bahar2622 Büyük ihtimalle kalp atışından birde kime dediysem erkek bebek kendini çabuk belli eder hızlı gelişir ordan tahmin etmiştir dediler😂
Burcunuslu_ Bahar2622 17. Haftamızdayız hala göstermedik 26 nisanda kontrolümüz var inşallah bebeiş kendini gösterir ❤️🤩
Bahar2622 Fundakrer erkek bebekler daha önce hissedilir deniyor bende 15+5 te hissetmeye başladım. Çok sabirliymissiniz biz bekleyemedik o kadar 😊
Bahar2622 Sedasmsk doktor net söylemeden cok kapılmamak lazım demekki🤭 ben 12. Haftadan kendimi erkeğe alıştırmıştım, sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
eliffkrts Momzie bizim doktor biraz matrak derler ya öyle, cihazına da güvenerek benim tahminlerim hep tutar erkek dedi direk 😄
Meryem- AkdenizBeyza kacıncı haftada kız dedi Bn dun 15+1 de gittim erkege benziyor emin deglım hıc dedi
Bahar2622 Betul_02 çikolata etkili diyorlar ben tahlil vericem diye aç gitmiştim açmış bacakları yatıyordu😂